Gündem
18 Eyl 2013 01:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

TELEKOM'A ŞOK TACİZ DAVASI!

Bir avukat, cep telefonunu sürekli arayarak taciz ve huzursuz ettiğini ileri sürdüğü Telekom ve çalışanları aleyhine suç duyurusunda bulundu

İZMİR Barosu avukatlarından Hüseyin Durdu, kendi cep telefonunu sürekli arayarak taciz ve huzursuz ettiğini ileri sürdüğü telekom şirketi ve çalışanları aleyhine suç duyurusunda bulundu.
 
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran avukat Hüseyin Durdu, suç duyurusunda bulunduğu dilekçesinde, "4441444" numaralı Telekom şirketine ait müşteri hizmetleri telefonunun bir gün içerisinde 39 kez kendi cep telefonunu aradığını, 17’sine cevap verdiğini, 22’sine yanıt vermediğini dile getirdi.
 
Durdu, bu aramalarla kendisinin taciz edildiğini, huzurunun bozulduğunu, psikolojisininde bozulma safhasına geldiğini söyledi.
 
Söz konusu şirketin o günkü görevlileri hakkında da soruşturma açılmasını isteyen Durdu, "Kişileri taciz etmek, huzur ve sükununu bozmak" suçundan TCK’nin ilgili maddesince cezalandırılmasını talep etti.
 
Avukat Durdu, "Kişi veya kişilere karşı yapılan bu eylem, aynı zamanda manevi tazminatı da gerektirmektedir. Zarar gören mağdurlar, benim gibi hukuk mahkemelerine başvuruda bulunarak manevi tazminat isteme hakları vardır" diye konuştu.
 
Not: 444 1 444 numaralı hat Türk Telekom'un müşteri hizmetleri numarası