Gündem
03 Nis 2010 11:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

TEKİN MİLLİYET'E YALANLAMA GÖNDERDİ AYDIN DOĞAN'LA İLGİLİ SIR DEŞİFRE OLDU!..

Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin, Milliyet gazetesinde yer alan kendisiyle ilgili manşet haberi yalanlarken ilginç bir açıklamada bulundu.

Muzaffer Tekin, Fenerbahçe Orduevi’nde, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’la birlikte çekilmiş fotoğrafının olduğunu açıkladı.

TEKİN, TAYFUN DEVECİOĞLU’NA AÇIKLAMA GÖNDERDİ

Milliyet gazetesinin 19 Mart 2010 tarihli “Hepsi aynı masada” başlıklı manşet haberinde, Ergenekon sanıkları Emniyet Özel Harekât Dairesi eski Başkan Vekili İbrahim Şahin ve emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin’le bağlantılı çeteye operasyon düzenlendiği, çetenin liderliğini yaptığı öne sürülen Ahmet Memiş’in Muzaffer Tekin ve İbrahim Şahin’le fotoğrafları bulunduğu ileri sürüldü.

“AYDIN DOĞAN’LA BİRLİKTE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFIMIZ VAR”

Muzaffer Tekin, söz konusu manşet haber ve fotoğrafla ilgili Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Devecioğlu’na açıklama gönderdi ve haberin düzeltilmesini istedi.

Muzaffer Tekin, söz konusu fotoğrafın İbrahim Şahin’in düğününde çekildiğini, düğüne eşi Müge Tekin ve kızının da katıldığını, fotoğraf karesinde İbrahim Şahin dışında kimseyi tanımadığını söyledi.

Muzaffer Tekin, Tayfun Devecioğlu’na gönderdiği açıklamada ilginç bir fotoğraftan da bahsetti. Tekin, Aydın Doğan’la birlikte çekilmiş fotoğrafının olduğunu söyledi.

Muzaffer Tekin, Fenerbahçe Orduevi’nde davetli olduğu bir nikahın şahidinin Aydın Doğan olduğunu, bir arkadaşının Aydın Doğan’la fotoğrafını çektiğini hatırlattı ve Tayfun Devecioğlu’na “Şimdi Aydın Doğan’la aynı örgütten mi oluyoruz?” diye sordu.

Muzaffer Tekin, Milliyet gazetesi hakkında avukatı aracılığıyla Bağcılar Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu da sözlerine ekledi.

AYDIN DOĞAN SUSKUN

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, söz konusu fotoğraf hakkında açıklamada bulunmadı. Aydın Doğan’ın sekreteri, konunun muhatabının Doğan Gazetecilik CEO’su Servet Topaloğlu ve Milliyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Devecioğlu olduğunu söyledi. Topaloğlu ve Devecioğlu, söz konusu fotoğraf hakkında konuşmadı.

Ergenekon sanığı Muzaffer Tekin, Milliyet gazetesinin 19 Mart 2010 tarihli “Hepsi aynı masada” başlıklı manşet haberinde yer alan fotoğraf hakkında Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Devecioğlu’na açıklama gönderdi ve kendisinin de Aydın Doğan’la birlikte çekilmiş fotoğrafının olduğunu açıkladı.

Vakit