Gündem
26 Kas 2010 10:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

TEKE TEK MARKA 2010 ÖZEL PROGRAMI'NIN SÜRPRİZ KONUKLARI KİMLER OLACAK?

MARKA 2010 Konferansının en önemli sürprizlerinden biri olan Teke Tek programı ilk kez televizyon formatı dışında sunulacak.

Bu yıl 16-17 Aralık tarihlerinde 11’incisi düzenlenecek olan MARKA Konferansı’nı bin 200 üst düzey marka yöneticisi takip edecek.

MARKA 2010’un önemli sürprizlerinden biri de ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın katılacağı "TEKE TEK MARKA 2010 Özel Programı" olacak.

CHP markası da tartışılacak
Bu yıl MARKA 2010’un önemli sürprizlerinden biri de HABERTÜRK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı tarafından "TEKE TEK MARKA 2010 Özel Programı" olacak. Altaylı, ilk kez televizyon formatı dışında gerçekleşecek programda, konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP markasındaki değişimi ve Türk siyasetinde markalaşmayı tartışacak.

Türkiye’nin en etkin marka platformu "MARKA 2010 Konferansı" için geri sayım başladı. Önde gelen konferans kuruluşu Yürekli tarafından Yapı Kredi World ana sponsorluğunda bu yıl 11’incisi düzenlenen konferans, bu yıl 16–17 Aralık tarihleri arasında Swissotel the Bosphorus İstanbul’da katılımcılarıyla buluşacak.

MARKA 2010 Konferansı’na ilişkin olarak yapılan açıklamaya göre, bu yıl bin 200 üst düzey marka yöneticisinin takip edeceği MARKA Konferansı, yine birbirinden ilgi çekici konu ve konuşmacılarla iş dünyasının gündemini belirleyecek. MARKA 2010 Konferansı, içeriğiyle Türkiye’nin geleceğine sağduyulu ve önyargısız bir bakış açısı sunarken, Türkiye’nin dünya konjonktöründe artan etki gücünün markalara yükleyeceği sorumluluklara katkı sağlamak için tasarlanmış özel bir içerik sunuyor.

Geleceğin marka dünyasına yön verme misyonuyla yenilik ve sürprizlerle her yıl izleyicilerini şaşırtmayı başaran MARKA Konferansı alanında markalaşmış, örnek bir proje olarak öne çıkıyor. Bugüne kadar sunduğu birçok yenilikle konferans anlayışını değiştiren MARKA Konferansı, iki gün boyunca Türkiye’den ve dünyadan alanında uzman, sıra dışı isimleri ağırlayacak.

FÜTÜRİSTLERDEN FİLOZOFLARA
MARKA Konferansı’nda bu yıl iş dünyasının nabzını oldukça yükselten isimler yer alacak. Dijital pazarlama dehası, blogger Josh Spear; Almanya’nın en itibarlı trend analisti, fütürist Matthias Horx, organik felsefenin tasarım dünyasındaki en büyük uygulayıcılarından Ross Lovegrove, uluslararası köklü bir moda markası olan Cacharel’in kurucusu ve Dünya Başkanı Jean Bousquet, İngiltere’nin en önemli düşünürü ve çağdaş filozofu olarak anılan AC Grayling ve daha birçok konuşmacı bu yıl MARKA 2010’a katılacak