Gündem
28 Ara 2023 14:50 Son Güncelleme: 28 Ara 2023 17:43

Tatil sonrası HPV aşısı: "Aldatma" iddiasına yanıt

Gittiği Fas tatilinin sonrasında HPV aşısı olan sosyal medya fenomeni Ecem Taşer, kendisine yönelik "Aldattığı için aşı oldu" benzeri eleştirilere sert tepki gösterdi. Bugün yaptığı yeni bir açıklamada ise tatil ile aşı olduğu süreçteki zaman aralığını anlatan Taşer, gelen yorumlara isyan etti.

HPV aşısıyla çektiği videoyla gündem olan Ecem Taşer isimli fenomen, aşıdan önce eşi olmadan gittiği Fas tatili ortaya çıkınca hakkında türlü iddialar ortaya atılmıştı. Eşi ve kendisine gelen olumsuz yorumlara dayanamayan Ecem Taşer tepki göstermişti. "Eşini aldattı, o yüzden aşı oldu" minvalinde yorumlarla karşı karşıya kalan fenomen, gittiği tatil ve aşı olduğu zaman arasındaki zaman farkını anlattı.

Ecem Taşer şunları söyledi:

"Türkiye'de bir kadın olarak dün gece akılalmaz olaylar yaşadım. Önce telefon numaram ifşalandı, hastane kayıtlarım paylaşıldı, tehditler aldım ve sindirilmeye çalışıldım. Her şey geçen hafta paylaştığım, sizin deyiminizle 'hanımcı', yani 'karısına değer veren biriyle neden evlendim' videosuyla başladı. Bunları söylediğim için kötü kadın ilan edildim.

10 gün önce genç kızlara farkındalık oluşturması açısından gidip HPV aşısı yaptırdık eşimle birlikte ve bunu paylaştım. HPV aşısı rahim ağzı kanserinden korunmak için doktorların önerdiği aşıdır. Herhangi bir hastalığa yakalanmadan önce yapılır. Bu iki ayrı hikayeyi bazı artniyetliler şöyle yorumladı: 'Arkadaşlarıyla kocası olmadan Fas tatiline gitti, döner dönmez HPV aşısı yaptırdı. Çünkü kesin kocasını aldattı.'

Fas tatiline 1.5 yıl önce gittim ve HPV aşısını 10 gün önce yaptırdım. Zeka seviyesi düştükçe mide bulantım artıyor. Bunları açıklamak zorunda olmak bile çok üzücü. Yapılmak isteneni görüyorum. İstiyorlar ki kıralım dizimizi, oturalım oturduğumuz yerde, bir varlık göstermeyelim. Başarmayı denediğimiz her şeyin üstünden geçmeye çalışıyorlar. Süreç boyunca yanımda olan, destek olan aklı selim insanlara çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."

ECEM TAŞER KİM?

Sosyal medya fenomeni Ecem Taşer, eşi Ali Taşer'le 24 yaşında dünyaevine girdi. Polis olan eşinin mesleğinden ayrılması üzerine Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşen fenomen, 5 yıllık evli.

29 yaşındaki fenomen daha önce de beş yıldır neden sütyen girmediğini açıkladığı video ile dikkat çekmiş ve sosyal medyada çok konuşulmuştu.