Politika
16 Ara 2021 17:14 Son Güncelleme: 17 Ara 2021 00:14

Tanju Özcan’dan skandal sözler: “İb..e gibi p..şt gibi mi oturayım?”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan düzenlediği basın toplantısında sarf ettiği sözlerle yeni bir skandala daha imza attı. Yüzlerce kişinin toplantıyı canlı olarak izlediği ortamda Özcan “İb..e gibi p..şt gibi mi oturayım?” sözleri olay yarattı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gerçekleştirdiği basın toplantısında söylediği sözler yine tartışma yaratacak türden. Bolu Belediye binasında basın mensuplarıyla gerçekleştirilen ve sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınla yüzlerce kişinin takip ettiği toplantıda yaptığımız habere tepki gösteren Özcan’ın “İbne gibi puşt gibi mi oturayım?” sözleri toplantıya damga vurdu.

ANLAMADAN DİNLEMEDEN TEPKİ GÖSTERDİ

Hafta sonu oynanan Boluspor-Adanaspor maçında Tanju Özcan’ın AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve MHP Başkan İl Başkan Vekili Mehmet Başaran‘ın arasına oturmasını Boluspor için siyasilerin birlik olduğu mesajıyla haberleştiren TV Bolu, Özcan’ın esprili yapısı ve fotoğraftaki ifadesi sebebiyle Tanju Özcan kedi gibi oturdu… Siyaseten rakip Boluspor için omuz omuza” başlığıyla vermişti. Son günlerde giderek sertleşen bir üslupla birbirini eleştiren siyasilerin kendisinin de içinde olduğu yan yana verdikleri destek pozu üzerine yaptığımız haber Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı epeyce kızdırmış. Haberin içeriğini ve Boluspor’a destek için siyasi kimliklerini bir kenara bırakarak yapılan hareketin örnek bir davranış olduğunu ifade etmemize rağmen Başkan Özcan yine anlamadan dinlemeden tepki göstermeyi tercih etti.

KEDİ GİBİ DEDİK, İB..E GİBİ DEĞİL!

Maç başlangıcında tribünde AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve MHP İl Başkan Vekili Mehmet Başaran arasında oturan Özcan’ın oturuş pozisyonu ve verdiği ifade ile ilgili kullandığımız “Kedi gibi” başlığını “İb..e gibi” gibi anlayan Özcan küplere binerek basın toplantısında verdiği tepkinin cevabını aldı.