Gündem
27 Ağu 2011 23:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:44

TANJU ÇOLAK'TAN RIDVAN DİLMEN'E AĞIR ELEŞTİRİ!

Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen'in, şike soruşturması ve sonrasında yaşanan gelişmelerle ilgili tavrını sert bir dille eleştirdi...

Aydında bulunan Tanju Çolak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şike iddialarının ortaya çıktığı günden beri suskunluğunu koruyan eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen'in suskunluğunu, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden çıkarılması ile bozduğunu belirterek, Dilmen'in taraflı sözler söylediğini iddia etti.

Dilmen'in, şike soruşturmasına yönelik bugüne kadar yorum yapmadığını ve konuyu hukukçulara bıraktığını ancak bu tavrından, Fenerbehçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gidememesi nedeniyle vazgeçtiğini ifade eden Çolak, ''Rıdvan, dayanamayıp elinde hiç bir doküman olmadığı halde, hukukçuluğa soyundu. Mesleğini bırakma noktasına getirdi ve tarafsızlığını bozdu. Ayrıca Sayın Başbakanımız ile kulüp yöneticileri görüşemez miydi de o görüştü...'' diye konuştu.

Şimdiye kadar tarafsızlıklarını dile getiren yorumcuların, bugün ise tarafsızlıklarını bir kenara bırakıp, ait oldukları camiaların en önünde hareket ederek ön plana çıkma gayretinde olduğunu öne süren Çolak, şöyle konuştu:

''Sayın Başbakanımızla, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile beraber konuşmaya gitmek, Rıdvan'ın, bundan sonra yapılacak yorumlarda insanların hafızasına kazınmış olarak karşınıza çıkmayacak mıdır? Fenerbahçe kulübünün yöneticisi yok mudur ki, idari bir soruşturmayı Başbakanımıza taşıyıp yardım dilemek görevi Rıdvan Dilme'ne düşmüştür. Rıdvan'ın, ne kadar 'tarafsızım'' dese de, bugünden itibaren tarafsız yorumculuğu sorgulanacaktır.''