Gündem
22 Tem 2012 17:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:56

TAKVİM'İN MANŞETİ ÇOK TARTIŞILACAK! İZMİR'E GAVUR BENZETMESİ Mİ YAPTI?

Takvim Gazetesi'nin bugünkü manşetinde Ramazanla birlikte Bodrum'un boşalıp, Çeşme'nin dolmasıyla ilgili yaptığı haber tartışma yarattı.

Takvim'in Foto Beach diye manşetten verdiği haber, sosyal medyanın da dikkatinden kaçmadı. Ramazanın gelmesiyle, Bodrum plajlarının boşaldığını ancak İzmir ve Çeşme'deki eğlencenin tam gaz devam ettiğini manşetine taşıyan Takvim'în bu haberi İzmir'e daha önce yapılan ve büyük tepkiye neden olan gavur benzetmesini akıllara getirdi.

Üstelik Takvim'in daha önce de Sahur vakti ışıkları yanan semtleri incelemesiyle ilgili bir haberi de tepki çekmişti.

İşte Takvim'in o haberi..

Ramazan Ayı'nın gelmesiyle 50 TL'ye lahmacun-ayran yiyen Türkbükü tatilcileri, evlerine döndü. Bütün tatil bölgeleri de boşalırken; sadece Çeşme plajları hınca hınç dolu Ramazan Ayı'nın gelmesiyle 50 TL'ye lahmacun-ayran yiyen Türkbükü tatilcileri, evlerine döndü. Bütün tatil bölgeleri de boşalırken; sadece Çeşme plajları hınca hınç dolu

ÇEŞME
Daha çok İzmirliler'in tatil için tercih ettiği Çeşme, bu sezon hayli kalabalık. Özellikle Aya Yorgi Koyu'ndaki mekanlar; yaz başından beri olduğu gibi Ramazan Ayı'nda da tatilcilerin adresi oluyor.

Birçok bölgede sahiller boşalırken; Çeşme'deki beach'lerin hınca hınç dolu olması dikkat çekiyor. Ramazan'ın 2. günü Aya Yorgi Koyu çekilen bu fotoğraf da Çeşme'deki doluluğun kanıtı oldu.

ÖLÜDENİZ
Dillere destan doğasıyla yerli ve yabancı turistlerin tercihi olan Fethiye Ölüdeniz, sadece 2 günde boşaldı.

Ramazan'ın gelmesiyle yerli turistler evlerine döndü. Ölüdeniz'in keyfi ise yabancı turistlere kaldı.

ANTALYA
Akdeniz'in gözde tatil adresi Antalya'nın plajları; Ramazan Ayı gelince ıssızlığa büründü. Yerli turist, sahilleri terk etti.

Yukarıdaki bu fotoğraf da dün her zaman tıka basa dolu olan Konyaaltı'nda çekildi. Koca plaj, sadece bir vatandaşa kalmıştı.

BODRUM
Tatilcilere lahmacun ve ayranı 50 TL'den satarak tepki çeken Türkbükü esnafı, Ramazan Ayı gelince adeta sinek avlamaya başladı.

Ramazan'ın 2. günü Türkbükü'nde çekilen bu kare; dünyanın en pahalı lahmacununu yiyen tatilcilerin evlerine döndüğünü gösteriyor.

İşte Takvim'in haberine Twitter'daki o tepkiler..

Taylan Buyuksahin ‏@tbuyuksahin
Aynı Takvim gazetesi 2 yıl önce de böyle bir manşet atmıştı http://imageshack.us/photo/my-images/704/takvimd.jpg/

2 sa Cemil Tolga ‏@cemiltolga
Takvim gazetesinin haberi bugüne kadar okuduklarım içinde en aşağılık olanlarından... http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2012/07/22/canim-turkiyem

Takvim gazetesi Akit olmaya karar vermiş galiba.

3 sa Burcu Timocin ‏@burcutimocin
dolaylı yoldan "gavur İzmir" vurgusu da bu olsa ferek. Hıyarlar... http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2012/07/22/canim-turkiyem

3 sa enis ersoy ‏@enisersoy35
Orucla bodrum bosalmis, cesme dolmus tasmis... Aklinca 'gavur izmir' vurgusu yapan takvim otur sifir!