Gündem
06 Şub 2024 10:16 Son Güncelleme: 06 Şub 2024 10:20

Taksici Oğuz Erge'nin ailesi için dayanışma seferberliği

Taksici Oğuz Erge'nin ailesi için başlatılan yardım kampanyası, kısa sürede büyük bir destek buldu. Oh Be Dünya Varmış Derneği tarafından saatler içinde toplanan büyük miktarda yardım ve burs destekleri yardımseverlerin duyarlılığını ortaya koydu.

İzmir'de taksisinde katledilen Oğuz Erge'nin ailesine destek yağdı. Türkiye'yi yasa boğan cinayetin ardından saatler içinde Erge'nin ailesi için 4.4 milyon lira tutarında para toplanırken bir firma Erge'nin ailesine bir ev satın aldı.

Erge'nin ailesine yapılan yardımlara aracılık eden Oh Be Dünya Varmış Derneği Başkanı Esra Özcan, "İnsanlara yardımcı olmak, onlara destek çıkmak inanılmaz bir duygu ve insanımız da yardımlaşma konusunda çok fedakâr" dedi. İnsanlarımız gerçekten acıyı derinden hissettiler" ifadelerini kullandı.

Sabah'ın haberine göre, Özcan, Erge'nin ailesi için yardım toplanması sırasında çok dokunaklı mesajlar aldığını belirterek, "Örneğin 50 yaşında olduğunu söyleyen bir kadın, Erge'nin kanser hastası eşine destek için evini temizlemek istediğini söyledi. Bir vatandaşımız 'Alacağınız evin perdelerini ben yapayım' dedi" şeklinde konuştu.