Televizyon
26 Eki 2018 17:38 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:56

Tahminim Pekmez 3. sezonuna 'merhaba' dedi

Tahminim Pekmez 3. sezonuna Uçankuş Tv ekranlarında ‘Merhaba’ dedi.

Televizyon ekranlarındaki karmaşadan, klasiklerden uzak, sohbeti ve eğlencesi bol bir program, ‘Tahminim Pekmez.’ İzleyicisiyle bütünleşmesini samimiyetinden alan bir Spor&Talk Show programı.

Her tattan birer parmak alınabilecek ender programlardan olan Tahminim Pekmez 3. Sezonuna Uçankuş Tv ekranlarında ‘Merhaba’ dedi.

Programı, çocukları gibi gören televizyonculuğu kalpten yaşıyan iki isim ‘Tahminim Pekmez’i hayata geçiriyor. Ufuk Ağca ve Anıl Budak.

Spor ile sanatı bir araya getirerek sinirlere en azından televizyon ekranlarından pansuman yapmayı amaçlayan programın içerikleri de yeni sezonla birlikte yenilendi.
Yeni sezonda, Eğitim Şart, Bil Bakalım, Şekerlik, Kim acaba ve Efsane Sözler gibi 5 yeni bölümü içeriğine ekleyen ‘Tahminim Pekmez’ Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın moderatörlüğünde gündem belirlemeye devam ediyor.
Her hafta birbirinden ünlü sanatçı konukların ağırlandığı programa, Türk spor camiasına yön veren isimlerde telefonla bağlanarak renk katıyor.

Başarılı televizyoncular Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın hazırlayıp sunduğu ‘Tahminim Pekmez’ her Cumartesi gecesi 00.15 - 01.30 arası canlı yayınla Uçankuş Tv’de...