Televizyon
05 Haz 2017 16:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:44

Survivor'dan "Çocuklar Duymasın" için mi ayrıldı? Furkan Kızılay açıklama yaptı!

'Survivor 2017'den ünlüler takımında mücadele eden ve geçtiğimiz hafta elenen oyuncu Furkan Kızılay, 'Çocuklar Duymasın' dizisi için adaya veda ettiği iddiasına cevap verdi.

Survivor'dan geçen hafta elenen isim Furkan Kızılay olunca herkes büyük bir şok yaşamıştı. Furkan'ın elenmesinin ardından 'Çocuklar Duymasın'ın yeniden başlayacağı söylenince "dizi için yarışmadan ayrıldı" şeklinde iddialar ortaya atıldı.

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu da dünkü köşesinde, yeni adının "Çocuklar Duymasın Güç Uyanıyor" olacağını belirttiği dizinin ayrıntılarını yazdı.Koloğlu, Kızılay'ın çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizi için elendiğini iddia ettti.

İşte Sina Koloğlu'nun o yazısından bir bölüm:

"Birol Güven önce 'Yatak Odası Diyalogları' kitabından yola çıkarak Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ ikilisi için dizi çekecekti. Sonra araya Kanal D girdi 'İlla Çocuklar Duymasın' dedi. Sanırım teklif yerindeydi fikir değiştirmek için. Bütün ekip yeniden bir araya gelecek. Belki Havuç bile bunun için 'Survivor'dan elendi. Yeni adı 'Çocuklar Duymasın Güç Uyanıyor.'

FURKAN'DAN AÇIKLAMA

Ünlü oyuncu ise tüm bu iddiaları yalanladı.

Furkan Kızılay, sosyal medya hesabından "Dizinin tekrar çekilmesi ile ilgili birçok soru geliyor. Şu an yapılan bir anlaşma yok" açıklamasını yaptı.