Televizyon
14 Mayıs 2020 12:07 Son Güncelleme: 14 Mayıs 2020 12:10

Survivor'dan ayrılan Ersin'den flaş Mert hamlesi!

Survivor 2020'den sakatlığı nedeniyle elenen Ersin Korkut'un vedasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Ersin'in aralarında gerginlikler yaşanan Mert'in ailesini telefonla aradığını açıkladı

Survivor'da geçtiğimiz hafta eleme konseyinde Mert'in isminin Ersin tarafından yazılmasıyla ünlüler takımı karışmış, Mert, bu duruma tepki göstererek Ersin ve takımla barakada yüzleşmişti. Ancak oyunda dizinden sakatlanan Ersin yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Kimsenin beklemediği sürpriz veda herkesi üzdü.

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Ersin Korkut'un adadan ayrıldıktan sonra aralarının açık olduğu Mert Öcal'ın ailesini aradığını açıkladı. Hakan Hatipoğlu, "Şu an bomba bir haber geldi. Ersin, Mert'in ailesiyle konuşmuş. Kardeşi Yiğit haber yolladı bana. 'Mert'i ben çok seviyorum, hiçbir sorun yok. Çıkınca ben onun gönlünü alırım' demiş" ifadelerini kullandı.

ERSİN VE MERT BİRBİRLERİNE SARILARAK VEDA ETTİ
Survivor'a dizindeki sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut, son kez takım arkadaşlarıyla bir araya gelip vedalaştı. Ersin, ufak bir sorun yaşadığı takım arkadaşlarından Mert ile de sarılıp var olan buzları eritti.