Gündem
20 Haz 2011 23:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

SURVIVOR'DA MUHTEŞEM FİNAL! ŞAMPİYON DERYA BÜYÜKUNCU

3 aylık serüven son buldu. Survivor'da kazanan isim Derya Büyükuncu oldu. VİDEO

Survivor’da son söz söylendi. Show TV’de Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve sunucusu olduğu "Survivor"ı Derya Büyükuncu kazandı.

Show TV’de Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve sunucusu olduğu "Survivor"ı Derya Büyükuncu kazandı.

Dominik Cumhuriyeti’ndeki "Survivor adası"nda 70 günlük mücadele sona erdi. Yarışmadaki "özlü sözleriyle" hafızalardaki yerini alan Nihat Doğan da finalde elenmiş oldu.

Rakibini sonuçların açıklanmasının ardından tebrik eden Nihat Doğan, seyirciye de "Allah’ıma hamdolsun ki sizlerin oyuyla yenildim" dedi.

SURVIVOR’DA MUHTEŞEM FİNAL! VİDEO



Aynı zamanda uluslararası pek çok başarısı olan yüzücü Derya Büyükuncu da bütün yarışmacılara teşekkür ederek, yüzme kariyeri bittikten sonra genç sporculara deneyimlerini aktaracağını belirtti.


Nihat Doğan, Deya Büyükuncu hakkında federasyondan atıldığını söyleyip Türkiye’ye tek bir başarı getiremedi deyince ortalık karıştı.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının finalinde Nihat Doğan ile Derya Büyükuncu arasında gergin dakikalar yaşandı.

Nihat Doğan’ın Derya Büyükuncu hakkında söylediği " Federasyondan atıldı, Türkiye’ye de bir başarı getirmedi" sözleri studyoda büyük tepkiye neden oldu..

Nihat Doğan, sözlerini bitirmesinin ardından konuklar tarafından yuhalandı.

Derya Büyükuncu ise, Nihat Doğan’a verdiği cevapta ’Benim başarılırım takdiri Türk halkına aittir’ dedi

Nihat Doğan ile Derya Büyükuncu arasında geçen mücadelede reyting değil sağduyu kazandı ve yarışmanın kazananı Derya Büyükuncu oldu.Yaklaşık 2 aydır süren Mikse Nihat Doğan işkencesi, ağlama krizleri şimdilik Survivor ile bitti.

Survivor’un şampiyonu Derya Büyükuncu...

Yarışmanın sonunda büyük bir heyecan fırtınası yaşanırken, Derya’nın, eşi Zehra’yı öperek şampiyonluk kutlaması geceye damgasını vurdu.

Finalde Nihat Doğan’ı geçen Derya 250 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.


SURVIVOR’DA MUHTEŞEM FİNAL! VİDEO