Televizyon
25 Nis 2021 12:40 Son Güncelleme: 25 Nis 2021 12:50

Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu!

Tv8'in fenomen yarışması Survivor 76. bölümde haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrası yarışmacılar kendi aralarında yaptıkları oylamayla bir aday çıkarttı.

Survivor'ın 76. bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Zorlu parkurda yarışmacılar arasındaki rekabet çok çekişmeli geçti. Survivor'da bu akşam ilk eleme adayı belirlendi. 24 Nisan akşamı ekrana gelen bölümde iki takım dokunulmazlık oyunu için de mücadele etti. Son iki oyunda kazanan Ünlüler Takımı, skoru 10-8 yaparak, bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu. Haftanın ilk eleme adayı ise Aleyna Çalışkan oldu.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Survivor 2021'de Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı arasındaki mücadele devam ediyor. Survivor’da son olarak Gönüllüler takımından Reşat elenmişti.

Survivor 2021 son bölümde acil durum konseyi toplanmış ve sakatlığı nedeniyle Çağrı, yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı.

24 Nisan Cumartesi akşamki bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler, önce market oyununda karşılaştı, sonrasında dokunulmazlığın ilk ayağında kazanmak için mücadele etti.

MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye’nin 76. bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler takımı, haftalık erzak paketi için karşı karşıya geldi. Skoru 7-3 yapan Ünlüler takımı, market oyununu kazandı.

Market oyununu kazanan takım; nohut, soğan, sarımsak, domates, zeytinyağı içeren erzak paketini kamplarına götürdü.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün akşam Ünlüler ile Gönüllüler takımı, ilk dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar varlarını yoklarını ortaya koydu.

Dokunulmazlık oyununda su kaydırağı ile başlayan parkurda denge, sürünme gibi birçok engel vardı. Tüm engelleri aşan yarışmacıların, altı tane sembolü düşürmesi gerekiyordu.

Son iki oyunda kazanan Ünlüler Takımı, skoru 10-8 yaparak, bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor Türkiye’de bu akşam dokunulmazlığı kaybeden takım için ada konseyi toplandı.

İlk olarak SMS halk oylaması yapıldı.

Bu gelişmenin ardından yapılan oylama sonucu Gönüllüler Takımında adı en çok yazılan Aleyna Çalışkan haftanın ilk eleme adayı oldu.

ALEYNA ÇALIŞKAN KİMDİR?
Aleyna Çalışkan, 15 Temmuz 1998 yılında doğmuştur. Üniversite öğrencisi olan Aleyna 1.67 boyunda ve 53 kilodur.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde okuyan Aleyna Çalışkan, 12 yaşından beri sporla ilgileniyor. Voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgisi olan Aleyna Çalışkan düzgün fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness da Türkiye şampiyonu olan Aleyna’nın kişisel hobileri arasında dans etmekte yer alıyor. Zumba ve tango danslarına karşı ilgisi olan Aleyna Çalışkan bir yandan da pilates eğitmenliği yapıyor.