Televizyon
08 Nis 2018 09:25 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:08

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından elemeye kalan isimler belli oldu.

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kim kaldı? sorularının cevapları belli oldu.

Survivor son bölümde Acun Ilıcalı, baraka ödülünün yeni kuralları ve takım dengeleri hakkında konuştu. Daha sonra yapılan ödül ve dokunulmazlık oyunlarını Ünlüler takımı kazandı. Ada konseyinde adı en çok yazılan Cumali ile bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi Damla’nın adını verdiği Yağmur eleme adayı oldu.

Survivor son bölümde Acun Ilıcalı baraka ödülü ve takımların dengeleri hakkında açıklama yaptı. Ilıcalı, daha önce en iyilerin oynadığı baraka ödülünde artık takım halinde yarışılacağını ve mücadelelerin üçerli dörderli gruplar halinde yapılacağını söyledi. Yeni takım kadroları hakkında konuşan Ilıcalı “Mustafa Kemal’i ünlüler takımına koyarken amacımız fizik olarak kötü birini oraya geçirmek, takımı güçsüzleştirmek değildi. Mustafa Kemal de altıda altı yaparak bunu gösterdi” dedi.

Cumartesi gününün ilk mücadelesinde Ünlüler ile Gönüllüler takımları baraka ödülünde karşı karşıya geldi. Poğaça ve çay ödüllü yarışmayı 10-7 ünlüler takımı kazandı.

Günün ikinci mücadelesinde iki takım dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Başa baş geçen yarışmayı 10-8 ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Damla kazandı.

Ada konseyinde adı en çok yazıla Cumali ile Damla’nın adını verdiği Yağmur haftanın ilk 2 eleme adayı oldu. Pazar akşamı oynanacak ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası yeni eleme adayları belirlenecek.

Survivor'ın 40. bölümünde ödül oyunu ve 10 bin TL ödüllü topu halkalara geçirme mücadelesi yaşandı.

Yeni takımlar kurulduktan sonra ikinci kez mücadele eden takımlar pilav ve nohut ödülü için yarıştı.
10-6 Gönüllüler'e üstünlük sağlayan Ünlüler pilav ve nohut ödülünü aldı.

Kazanan takımın kendi arasında oynadığı 10 Bin TL ödüllü oyun ise topları halkalara geçiren Ümit Karan'ın oldu.