Gündem
09 Haz 2016 11:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:18

Survivor eski yarışmacısı Aylin Şallı’dan suçlama!

Survivor 2016'nın yeni sezonunda Gönüllüler takımda yer alan ve geçen haftalarda elenen Aylin Şallı, İbrahim Giydirir hakkında şok bir iddia ortaya attı.

TV8’de haftanın 6 günü yayınlanan ve her bölümü ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2016’nın eski yarışmacısı Aylin Şallı TV8’de yayınlanan “Survivor Panaroma” adlı programa konuk oldu.

Güzel yarışmacı Survivor’un son bölümünde iki yakın arkadaş olan Efecan ve Serkay’ın eleme potasına çıkmasını ve Efecan’ın elenmesini değerlendirdi. Gönüllüler takımının oyun performasını da değerlendiren Aylin eski takım arkadaşı İbrahim Giydirir hakkında da ilginç bir çıkışta  bulundu.

Nur Tuğba Algül ve Hakan Hatipoğlu’nun sunumlarıyla hafta içi her gün yayınlanan “Survivor Panaroma” adlı programda değerlendirmeler yapan Aylin Şallı “İbrahim'in oyunda ruhsuz olduğunu düşünenlerdenim. Daha fazla savaşması gerektiğini düşünenlerdenim. Sonuç böyle olduktan sonra yapacak bir şey yok. Zaten Efecan'ı yazsalarmış da Serkay ikinci aday olacakmış. İkisinden biri maalesef elenecekti” dedi.