Televizyon
18 Mar 2015 07:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:08

Survivor All Star'da büyük şok! Adaya kim veda etti?

Survivor All Star eleme gecesinde büyük sürpriz! Ünlüler konseyi toplandı; ancak Acun oylama yapmadı. İşte Survivor All Star'da elenen o isim...

Survivor All Star yarışmasına herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Ünlüler takımında yarışan eski milli futbolcu Ahmet Dursun midesinden rahatsızlandı. Ahmet Dursun yarışma yetkilileri tarafından doktora götürülerek tedaviye alındı. Ancak  hastanede yapılan kontrollerde Ahmet Dursun’un midesinde ciddi bir rahatsızlık olduğu ortaya çıktı. Yarışmada günlerce aç kalan ve çok az besin alabilen Dursun’un belirli aralıklarla yemek yemesi gerektiği şeklinde bir rapor verildi.

Bu durumu yapılan ada konseyinde yarışmacılara açıklayan Acun Ilıcalı, sık sık yemek yemesi gereken Ahmet Dursun’un rahatsızlığı nedeniyle Survivor yarışmasından çıkartıldığını açıkladı.

Yarışmacılar Acun Ilıcalı’nın bu açıklaması karşısında büyük şok yaşarken, bazıları da gözyaşlarına boğuldu.

Survivor'ın yeni bölüm  fragmanında Acun Ilıcalı'nın "Çok önemli gelişmeler oldu" demesinden sonra yarışmacıların yaşadığı şaşkınlık sosyal medyayı sallamıştı.

MERVE'NİN İSMİ YAZILDI

Pazar akşamı kıyasıya bir rekabetin yaşandığı Survivor dokunulmazlık Oyununda kaybeden takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımı dokunulmazlığa çok yaklaşmışken Gönüllüler takımı büyük bir atak yaparak dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu.

Konseyde bir arkadaşlarını elemek için oy kullanan Ünlüler takımında nefes kesen dakikilar yaşandı. Oylama sonucunda 5 kişi Merve Oflaz 4 kişi Almeda ve 1 kişi de Hakan'ın ismini verdi.

Dün akşamki hamburger ödülünü de kaybeden Ünlüler takımı açlıkla savaşmaya devam ediyor. Gönüllüler takımı en iyi zamanlarını yaşarken bu akşam adada konsey heyecanı olacak. Seyircilerden gelen sms oyları sonucunda Ünlüler takımından birisi birinci olacak ve eleme için Merve Oflaz'ın karşısına birisini çıkartacak.

Konseyde heyecan dolu dakikalar yaşanıyor... Survivor All Star'da Merve Oflaz mı  elenecek? Survivor All Star yeni bölümü ile bu akşam TV8 ekranında...

Ödül oyunu sırasında Turabi Hakan'ı itti, ortalık karıştı. Turabi'nin hareketinin ardından tartışmaya Bozok ve Hilmi Cem de dahil oldu. Tartışmaya son noktayı koyan Acun Ilıcalı oldu ve Turabi oyundan diskalifiye edildi.

Ünlülerin ödül oyununu kaybetmesinin ardından, mağlubiyete en çok üzülen isimlerin başında Berna geldi. Berna adaya gitmek istemedi ve adeta Acun Ilıcalı’ya yalvardı.

Konseyde Ünlüler'in verdiği oylarla elemeye çıkacak ilk isim belli oldu.