Televizyon
21 Haz 2015 23:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:40

Survivor All Star yarışmasında adaya hangi isim veda etti?

TV8'in heyecanla izlenen yarışması Survivor All Star'da yavaş yavaş sona geliniyor. Yarışmada eleme heyecanı vardı. İkinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımından adaya hangi isim veda etti?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı konseyde yine bir eleme adayı çıkaracaktı. Hakan’ı yazamayacakları için Merve Aydın Doğukan’ı yazdı, Doğukan ise Merve Aydın’ı yazdı. Önemli olan Hakan’ın kimi yazacağıydı. Hakan çok stratejik bir hamle yaparak Doğukan’ı yazdı ve Doğukan’ın SMS’te rakibi olmasını sağladı. 

İlk konseyde Hakan’ eleme adayı olmuştu, ikinci konseyde ise Doğukan eleme adayı oldu. Hakan’ın SMS’teki rakibi Doğukan oldu. Ünlüler artık adada 2 kişi kalacak. 

Acun Ilıcalı SMS sonuçlarına göre rakiplerine göre daha az oy alarak Survivor All Star'a veda eden ismin Doğukan Manço olduğunu açıkladı.

Doğukan "Finale çok az kalmıştı. Rüya bitti. Rüyadan uyanma vakti. Eğer ben bu saatten sonra devam edemiyorsam demek ki bazı şeyleri yanlış yapmışım. O yanlışlıkları bu rüyada bırakıp hayatımda nereleri düzeltmek gerektiğine bakarım. Bu saatten sonra kimseyi rencide edici söylemek niyetinde değilim. Amacım bunca zaman kimseye zarar vermek değil kalıcılığımı sürdürmekti. Nasip olmadı. Bunun da bir sebebi vardı. Hislerimde yanılmışım yine kestiremedim." diyerek arkadaşlarına veda etti.

ORUÇ İDDİALARINA CEVAP

Bu arada bazı internet sitelerinde Turabi'nin oruç tutmak istediği; ancak Acun Ilıcalı'nın buna izin vermediği iddia edildi. Yarışmanın kuralları gereği yemek verilmediği yarışmada Turabi'nin oruç tutmak istediği belirtildi. Bu iddialar üzerine Acun Medya'nın twitter adresinden açıklama yapıldı ve oruç iddialarının tamamen asılsız olduğu kaydedildi.