Televizyon
20 Mar 2013 12:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:05

SURVIVOR 2013: GÖNÜLLÜLER ÜNLÜ, ÜNLÜLER GÖNÜLSÜZ!

Survivor'un yeni macerası karşımızda ama bu kez adayı Herkül kılıklı adamlar basmış! Murat Tolga Şen yazıyor.

Acun Ilıcalı mahsulü Survivor, Star Televizyonunda gösterilmeye başlandı. İlk Survivor’dan bu yana çok şey değişmiş, ortalık güzel vücutlu bayanların yanında Vivid videolarından (izleyen bilir) fırlamış gibi duran erkeklerle dolmuş!

Her Survivor’da “ah o adada ben de olsaydım” derim ama bu kez buna cesaret edemedim çünkü Spartacus dizisi seçmelerinden dönerken adaya uğramış gibi bu arkadaşlar. Aralarında rezil olur insan!

Yalanım yok, ayıla bayıla izliyorum Survivor’u… Televizyonda daha gevşek/tasasız izleme imkânı sağlayan hiç bir şey yok. Dizilerin o sahte dolambaçlarından uzak, dedikodunun, dalaverenin hası burada.  Otur başına, sonra git yemek ye, çay-kahve iç, tekrar gel, bıraktığın yerden devam et.

Acun işini biliyor. Son Survivor kadın ve erkek izleyiciyi ekran başına çeker. Bikini sezonu öncesi insanları GYM’lere koşturur (bir tür gizli reklam aslında bu da). Ekran başında karışanımız, edenimiz olmadan röntgencilik yapıyoruz çünkü… Güzel diri vücutlu kadınlarla, damızlık adamlar bir arada, yarı çıplak dolanıyor bütün gün. Tabi araya bizim gibi birkaç tıfıl da koymuşlar ki sinir sistemimiz hepten çökmesin!

Aslında tam tersi olması gerekir ama Gönüllüler takımı çok daha havalı! Ünlüler neredeyse bizden biri gibi gariban gariban takılıyorlar, aralarında ciddi bir sıkıntı da yaşanmadı. Futbolcu olan Ümit Karan ama Dağhan Külegeç topu göğsünde yumuşatır gibi araya espriler salıp arkadaşlarının moralini yüksek tutuyor. Gönüllüler dağında ise acayip ego rüzgârları esiyor, herkeste havalar binbeşyüz! Yalnız, Hollywood’un efsane fragman seslendiricisi Don LaFontaine’in müthiş taklit eden Murat var ya, onda iş var. Bir şeyler olur o çocuktan, şekil şemal de yerinde.

Daha da yazarız ama şimdilik bu kadar Survivor ahkâmı yeter… Reytingleri de iyi, Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü Karadayı’yı Total’de geçmiş, AB’de hemen arkasından geliyor. Önümüzdeki hafta zirvedeki yeri garanti gibi… Diziden sıkıldı insanlar, bence de Survivor daha iyi bir seçenek, en azından tatile gidemeyenlere ada manzarası seyrettiriyor. Bu yıl Flycam olayına da fena sarmışlar. Seyretmeye devam!

MURAT TOLGA ŞEN

murattolga@gmail.com / twitter.com/murattolga