Spor
13 Kas 2023 19:18 Son Güncelleme: 14 Kas 2023 00:31

Süper Lig devinden Talisca bombası! Ronaldo devreye girecek

Kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da sürdüren Anderson Talisca'nın yeniden Türkiye'ye dönem ihtimali bulunuyor. Brezilyalı yıldızın transferi için Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun da devreye girebileceği iddia edildi.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'nın seçilmesi halinde Anderson Talisca için devreye gireceği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen Adalı, devre arası için yıldız transfer sözü vermişti.

Siyah-beyazlı takıma başkan adayı olması için çevresinden yoğun baskı gördüğünü aktaran Adalı, "Beşiktaş en büyüktür ve öyle kalacaktır, boşuna uğraşmasınlar. Benden enkaz devraldık cümlesini duymayacaksınız. Sizden sabır ve sakinlik beklemiyorum. En kısa zamanda, hep beraber doğru adımları atarak hak ettiğimiz noktaya ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

SERDAL ADALI'DAN GUTI VE QUARESMA GÖNDERMESİ

Geçmiş dönemde kulüpte yöneticilik yapan Serdal Adalı, "Guti’leri ve Quaresma’ları getirdiğimiz yıllardan sonra oluşan bir üstünlüğümüz vardı. Sokakta formalı gördüğünüz gençlerin, kadınların ve çocukların çoğunluğu Beşiktaşlıydı. Şimdi de halkın takımı Beşiktaş’ın sokaklarda en önde olması gerekir” dedi.

SERDAL ADALI: TALISCA'YI ALABİLİRİZ

Beşiktaş taraftarının yaz transfer döneminde istediği Talisca'ya da değinen Adalı, “Taraftarın çok istediği Talisca alınsaydı, her şey çok farklı olurdu. Tribünlere kulak vereceksin. Şimdi talimat verdim, Arabistan’da lig ne zaman bitiyor, oyuncunun durumu ne araştırıyorlar. Cristiano Ronaldo’nun da transferde etkisi olabilir. Göreve gelirsek Talisca’yı alabiliriz. Baktık olmuyor daha da iyisini getiririz. Ara dönemde çok üst düzey 2 yıldız getireceğim. Tüm planlarım bu yönde” açıklamasında bulundu.