Televizyon
16 Kas 2011 18:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:00

STAR'IN İDDİALI DİZİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Star'ın iddialı dizisi, 'Bir Ömür Yetmez' ne zaman izleyicisiyle buluşuyor?

Başrollerini Mert Fırat, Ezgi Mola, Özkan Uğur, Lale Mansur ve Ahmet Rıfat Sungar’ın paylaştığı 'Bir Ömür Yetmez', geçmişlerinin intikamını almaya çalışan insanların birbirleriyle kesişen yollarında yaşadıklarını anlatıyor.


Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini İlksen Başarır’ın yaptığı, senaryosunu Gül Dirican, Duygu Ertekin, Elif Akçalı ve Nazlı Elif Durlu’nun kaleme aldığı “Bir Ömür Yetmez” Star TV izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.
Zerda, Bir İstanbul Masalı, Aliye, Beyaz Gelincik, Hırsız-Polis, Bıçak Sırtı, Binbir Gece, Canım Ailem ve Kapalıçarşı gibi izlenme rekorları kıran dizilere imza atan TMC’nin yeni projesi “Bir Ömür Yetmez” Pazartesi saat 20:00’de Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Geçmişlerinin intikamını almaya çalışan insanların birbirleriyle kesişen yollarında yaşadıklarını anlatan “Bir Ömür Yetmez”in başrollerini Mert Fırat, Ezgi Mola, Özkan Uğur, Lale Mansur ve Ahmet Rıfat Sungar’ın paylaşıyor. Dizi, geçmişte yaşadıkları trajik bir olaydan 25 yıl sonra, birbirlerinden habersiz, gerçekleri bilmeden bir araya gelen insanların, gerçeklerle yüzleşmesini ve hesaplaşmanın hikayesini konu alıyor.

Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizinin kısa hikayesi; 1980’li yıllarda, Zuhal, iki küçük oğlu ve kocası Mehmet ile kendi halinde mutlu bir hayat yaşarken, tanımadığı birisinin evine gelip kocasını öldürmesi ve çocuklarının ortadan kaybolmasıyla altüst olur. Zuhal artık yaşayan bir ölüdür ve hayatta güvendiği tek insan da Şeker’dir. İstanbul’un karanlık yüzlerinden Şeker, Zuhal’e imkansız bir aşkla bağlıdır. Bilmediği şey, sağ kolu olan ve oğlu yerine koyduğu Ali’nin aslında Zuhal’in yıllar önce kaybettiği oğullarından birisi olduğudur. 

Öte yandan kader, diğer kardeş Ömer’i de yanlarına getirir. Ömer, Şeker’in oyunlarını su yüzüne çıkarmak için görevlendirilmiş ve onun şirketinde, hiç tanımadığı, aslında abisi olan Ali’nin yanında bir gizli polis olarak çalışmaktadır. Bütün bu örülen ağlar içinde Hazal, Şeker’in biricik kızı, Amerika’dan döner ve çocukluk aşkı Ali’yle karşılaşır. Ama Ali’nin de, Hazal’ın da bu aşkı yeşertmesi kolay olmayacaktır, üstelik tek engel Şeker de değildir. Bir Ömür Yetmez, geçmişte yapılan hataların bedelini bir ömür boyu ödeyen, kaybettiklerini bulmak için her gün yeniden ölmek zorunda kalanların, pişmanlıkların, dostlukların ve kardeşliğin hikayesidir.

'Bir Ömür Yetmez' 21 Kasım Pazartesi saat 20:00’da STAR ekranında.

Yönetmen:
İlksen Başarır

Yapımcı:
Erol Avcı

Senaryo:
Gül Dirican, Duygu Ertekin, Elif Akçalı, Nazlı Elif Durlu

Oyuncular:
Mert Fırat (Ali Akyol), Ezgi Mola (Hazal Sertel), Özkan Uğur (Kemal Sertel -Şeker-), Lale Mansur (Zuhal Özer), Ahmet Rıfat Sungar (Ömer Batur), Kevork Malikyan ( İsmail Koçer), Kaan Urgancıoğlu (Eren), Nazan Kesal (Şükran), Merve Erdoğan (Gülay), Kadir Özdal (Rıza)

ntvmnbc