Televizyon
14 Eki 2011 13:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:54

STAR YAZARI CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Canlı yayında Balçiçek İlter'in sorularını yanıtlayan Star yazarı Sibel Eraslan, neden ağladı?... VİDEO

Habertürk ekranlarında Balçiçek İlter’in sorularını yanıtlayan Star yazarı Sibel Eraslan canlı yayında kendini tutamayarak ağladı. Müslüman kadınların Türkiye’de büyük dramlar yaşadığını anlatan Eraslan gözyaşlarını tutamadı.

Balçiçek İlter, Star yazarına ’muhafazakarların kadınların en büyük sorunu olarak türbanı göstermesine kızıyorum açıkçası. En büyük sorunu bu mudur kadının gerçekten?’ diyerek yönelttiği soruya hiç beklemediği bir tepki aldı. İlter’in sorusuna karşılık başörtülü kadınların yaşadığı açmazı anlatan Star yazarı gözyaşlarına hakim olamadı.

Gözlerinden başlar süzülen Sibel Eraslan şunları söyledi:

"Ben hayatın içine katılmak istiyorum. Penceremi açıp bakmak değil, kapıyı açıp dışarı çıkmak, bir arabaya binip işe gitmek istiyorum. Yarınlarımla ilgili bir hayal kurmak istiyorum, emekli olabilir miyim diye planlar yapmak istiyorum. Kolay bir şey değil. 1968’ten beri bu insanların kurduğu hiçbir hayali kuramıyorum. Eşitlik de değil, sadece bireysel bir hakkı istiyorum. Başını çıkarmışsındır da eşitlik alanı açmaya çalışırsın. Ben şimdi daha dışarı çıkmaya çalışıyorum. Kapıyı açamıyorsun çünkü kapının önünde devasa cüsseli bir adam giremezsin diyor. Ben o kapıdan içeri giremediğim için 43 yaşımda hala böyle rüyalar görüyorum."

İŞTE O DUYGUSAL ANLAR!