Televizyon
02 Tem 2010 21:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

STAR TV'DEN YENİ TALK SHOW! PEKİ KİM SUNACAK?

Hangi ünlü oyuncu canlandırdığı çaycı karakteri talk show yapacak?

Ünlü oyuncu Durul Bazan, canlandırdığı çaycı karakteri talk show yapacak.

Talk show’un hikayesi şöyle;

Durdu kendisinden bir kaç yaş büyük abisi Dalyan ve dedesi Eşref ile İstanbul'un Paşabahçe ilçesinde bir gecekonduda yaşamaktadır.

Anne ve babasını çok küçük yaşlarda kaybeden Durdu ve Dalyan dedeleri tarafından büyütülmüşlerdir.

Durdu' nun abisi Dalyan hiç bir baltaya sap olamamış, işi gücü olmayan, tüm gününü internette erotik sitelerde film izleyerek geçiren biridir. Durdu ise büyük bir tv kanalında çaycı olarak çalışmaktadır. Tüm ailenin geçim kaynakları dedenin emekli maaşının yanında, Durdu' nun sigortası ve maaşıdır.

Durdu, bir gün çalıştığı TV kanalının genel yayın yönetmenin odasına çay bırakmak üzereyken kanalın en ünlü talk şovmeninin kovulduğuna kulak misafiri olur. Odaya girip girmemekte tereddüt yaşayan Durdu kapının aniden açılmasıyla kendini bir anda yeni kariyerinin ilk basamağında bulur.

Evet yanlış okumadınız, son dönemde aşırı talepleri iyice artan eski talk şovmeni kovan genel müdür sıfırdan yeni bir star yaratabileceğini herkese ispat etmek için içeri ilk giren kişiyi kanala talk şovmen yapacağını iddia etmiştir ve bu şanslı kişi o an çay bırakmak için orda bulunan Durdu olmuştur.

Durdu' nun yaşadığı gecekondudan gerçekleştirilecek olan talk şovun konukları, hem klasik talk şovların çizgisinin çok dışında olan soruları ve mekanı ve şova eşlik eden Dalyan ve Eşref dedeye nasıl tepki verdiklerini çok şaşırarak izleyeceksiniz.

Bu şovun başka bir ilginç yanı ise Dalyan ve Eşref dedeyi canlandıran kişilerin oyuncu olmaması.

"Gecekondu" 9 Temmuz Cuma günü 23.00'te Star TV'de ekrana gelecek.

ETİKETLER
#star tv #talk show