Televizyon
27 Mayıs 2011 13:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:23

STAR TV'DE DEPREM! AYDIN DOĞAN'A TEŞEKKÜR PROGRAMA VEDA! HANGİ PROGRAMINI BAŞKA KANALA KAPTIRDI?

Star TV'de büyük şok. Hangi program Star TV'ye veda edip başka bir kanala transfer oldu? İşte o reyting makinası program.

Star TV’de adeta bir şok yaşanıyor, kanalın reyting makinası olan özellikle Ramazan aylarında yayınlandığı her yıl birincilik ipini göğüsleyen ‘Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru’ programı dün gece izleyenlerine veda etti.

Dini programlara yeni bir soluk getiren ‘Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru’ diğer programlara da örnek oldu.

İŞTE O VEDA KONUŞMASI VİDEO

’Star TV’de yayınlanan son Dosta Doğru programım’ diyerek veda programına başlayan Doç.Dr. Nihat Hatipoğlu, Doğan Grubu’na, Aydın Doğan’a ve kızlarına teşekkür etti.

PROGRAMIN GEÇ YAYINLANMASINDAN RAHATSIZDI

Nihat Hatipoğlu geçtiğimiz Ramazan ayını da zirvede tamamlamış ve Ramazan sonrası ’Dosta Doğru’ programlarına yeniden başlamıştı ancak her şey Hatipoğlu’nun istediği gibi olmadı.

Medya patronu sitesinin haberine göre Kanalın diğer programlara yer verip ’Dosta Doğru’ programını 01:00 - 01:30 gibi geç saatlere bırakması ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlandığı haftalarda programın haftalarca yayınlanmaması Nihat Hatipoğlu’nun izleyici kitlesine ulaşmasına engel oldu.

Gelen bir çok transfer teklifine hayır cevabı veren Hatipoğlu Star TV’nin bu tutumu karşısında daha fazla sessiz kalamadı.

İŞTE O VEDA KONUŞMASI VİDEO

4 BÜYÜK KANALDAN BİRİYLE ANLAŞTIM

Dün gece yine geç saatlerde gerçekleştirdiği veda programında, etik açıdan uygun olmadığı için adını vermek istemediği bir kanalla anlaştığını açıklayan Nihat Hatipoğlu izleyenlerine sadece ‘4 büyük kanaldan birinde beni bulabilirsiniz’ dedi.

Hatipoğlu Regaib Kandili’nde yeni kanalında programlarına başalyacağını izleyicilerine duyurdu.

MUHTEREM AYDIN DOĞAN BEYEFENDİ HEP YANIMDA OLDU

Son olarak Aydın Doğan ve kızlarına teşekkür eden Nihat Hatipoğlu ‘Muhterem Aydın Doğan beyefendi her programımda her yayınımda yanımda oldu.Ben kendisine, aile fertlerine ve hanımefendi kızlarına şükranlarımı ifade ediyorum. Bu programda bir kelimeme bir cümleme müdahale edilmemiştir’ diyerek Star TV’deki son programını noktaladı.

HÜRRİYET’TE YAZISI YOK

Aynı zamanda her hafta Cuma günleri Hürriyet Gazetesinde yazı yazan Nihat Hatipoğlu bugün gazetedeki yerinde yoktu.

Bu durum Star TV’den sonra Hürriyet Gazetesinden de mi ayrılıyor sorularını beraberinde getirdi.