Gündem
23 Oca 2012 15:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:15

STAR ANA HABER'DE SKANDAL! 5 DAKİKALIK GECİKMENİN SIRRI NE? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Star Ana Haber Bülteni 5 dakika yayına geç girdi. Saat 19.00'da başlaması gereken Ana Haber Bülteni 19.05 te yayına girdi. Peki neden? Medyaradar bu gelişmenin perde arkasını açıklıyor... VİDEO

Dün akşam Seda Öğretir’le Star Ana Haber’e girileceği sırada, rejide bir skandala yol açacak kavga çıktı. Rejide çıkan bu kavgada yumruklar konuştu.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgiye göre, Star Tv kanalı yöneticilerinden biri, rejideki  VTR’ci ile yumruk yumruğa kavgaya tutuştu. Çıkan kavgada birbirlerinin üstüne yığılan kanal yöneticisi ve VTR’ciyi çalışanlar hayret dolu bakışlarla izledi.

Bir süre müdahale edilmeden devam bu kavgada, çalışanlar araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Güçlükle yatıştırılmaya çalışılan kavga ortamı, Star Tv Ana Haber Bülteni’nde 5 dakikalık skandal bir gecikmeye neden oldu.

Dün akşam tam yayına girileceği sırada çıkan bu kavgada arkadaşları tarafından  VTR’ci sakinleştirildi  ve rejideki gergin ortamın yatışmasından sonra saat 19.00’da yayına girmesi gereken Star Ana Haber Bülteni ancak 19.05’te yayına girebildi.

Ana Haber Bülteni’ni sunmaya başlayan Seda Öğretir’in gözlerindeki şaşkınlık ifadesi kendini ele veriyordu. Sunumunun başında verdiği hata ise az önce rejide cerayan eden o kavga olayının hala etkisinden kurtulamadığının ise en açık örneği. 

İŞTE 5 DAKİKALIK O SKANDAL GEÇİKME!

MEDYARADAR/ÖZEL

 


 





ETİKETLER
#kavga #star tv #reji #vtr