Teknoloji
01 Mar 2024 00:14 Son Güncelleme: 01 Mar 2024 00:15

Spotify'ya yeni özellik

Spotify, şarkı falı adındaki yeni özelliğini kullanıcılarının beğenisine sundu. Şarkı falı isimli özellikle uygulama sorulara şarkıyla yanıt veriyor.

Sürekli yenilikler tanıtarak kullanıcı deneyimini iyileştirmeye çalışan Spotify, bugün yepyeni bir özelliği uygulamasına eklediğini duyurdu. Tüm kullanıcıların erişebildiği bu ilginç özellik, “Şarkı Falı” olarak adlandırılıyor.

“Şarkı Falı” basitçe açıklayacak olursak bir kafanıza takılan sorulara müziklerle yanıt veriyor. Şirket, “kozmik rehber” dediği özelliğe medyum veya falcı benzeri hava katmaya çalışmış. Kullanırken, özellikle de arkadaki müziği duyduğunuzda bunu ciddi şekilde hissediyorsunuz. Peki bazılarının “Gerçekten gerekli miydi?” diğerlerinin ise eğlenceli bulacağı bu özelliğin ne işlevi var ve nasıl kullanılıyor?

Şarkı Falı, başta da dediğimiz gibi sorularınızı müzikle yanıtlayabilecek. Özelliği kullanmaya başladığınızda size bir dizi kategori sunuluyor. Bunlar arasında “okul, aşk, arkadaşlar ve aile, kariyer, geleceğim, öğle yemeği, tarz, hayatın en büyük gizemleri ve ben” kategorileri var.

Daha sonrasında bu kategorilerden birini seçebiliyorsunuz. Spotify, seçmek istemezseniz aşağı kısma “Benim yerime sor” seçeneği koymuş. Bu, uygulamanın Şarkı Falı’na sizin yerinize bir soru sormasını sağlıyor.

 

ETİKETLER
#Spotify