Televizyon
15 Oca 2013 10:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:38

SPOR MÜDÜRÜNDEN LEYLA İLE MECNUN DİZİ OYUNCULARINI ÇILDIRTAN TWEET!

Hangi gazetenin spor müdürünün Leyla ile Mecnun dizisi hakkında attığı tweet büyük tepki çekti?

Vatan gazetesinin Spor Müdürü ve yazarı İbrahim Seten’in Leyla ile Mecnun dizisi hakkında attığı tweet büyük tepki çekti.

Pazartesi akşamlarının TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla İle Mecnun’a ve izleyicisine ağır bir eleştiride bulunan Vatan gazetesinin Spor Müdürü İbrahim Seten, başta dizinin başrol oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan olmak üzere izleyenlerin tepkisini çekti.

Seten, "Levent Kırca mizahını seven jenerasyon yaşlandı, Leyla ile Mecnun’u komik sanan jenerasyon geldi yerine.. İkisi de feci" diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.

Dizinin sevilen oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan, İbrahim Seten’in tweetini paylaşarak tartışmaya L&M’cileri de dahil etti. İbrahim Seten, twitter’da büyük tepki çeken bu tweetinin üzerine geri adım atmadı ve "Tespitimi sosyolojik hale getiriyorum.. Levent Kırca’ya gülenler baba oldu, onların çocukları Leyla ile Mecnun’u komik sanıyor.. Virüs bu!" dedi.

Leyla ile Mecnun’un önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümünde bu eleştiriye cevap verip vermeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.