Gündem
01 Kas 2013 11:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

SPOR DÜNYASI EKİM AYINDA EN ÇOK HANGİ İSMİ KONUŞTU?

Medya Takip Merkezi (MTM), Ekim ayında en çok konuşulan spor olaylarını, sporcuları ve spor yöneticilerini kapsayan medya raporunun sonuçlarını açıkladı.

Ayın spor gündemi raporuna göre, Ekim ayı boyunca medyanın en fazla söz ettiği spor kulübü Fenerbahçe oldu. Spor Toto Süper Lig’deki ilk 9 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı lacivertli kulüp, 22 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Fenerbahçe Ülker’in THY Avrupa Ligi’ndeki performansı ile de medyada adından söz ettiren kulüp, toplamda 50 bin 250 haber ve yazı ile ele alındı.

 

Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray’ın haberleri 4’te 1 oranında düştü…

Aynı araştırmaya göre, Galatasaray medyada en çok konuşulan diğer kulüp oldu. Ünal Aysal başkanlığındaki kulüp yönetimi tarafından Fatih Terim’in görevine son verilmesi, sarı kırmızılı kulübün medyada ağırlıkla yer bulduğu konuların başında geldi. Süper Lig’de kötü zamanlar geçiren Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag karşısındaki 3-1’lik galibiyeti ile moral buldu. Ay içerisinde 108. yaşını kutlayan kulüp, toplam 47 bin 916 haber ve yazıya konu edildi.