Polemik & Kulis
28 Şub 2024 13:30 Son Güncelleme: 28 Şub 2024 13:58

Sözcü TV hangi ekran yüzünü kadroya kattı? Hafta sonu haberi ona emanet!

KRT TV’den ayrılan tecrübeli ekran yüzünün yeni adresi belli oldu. Deneyimli isim, Sözcü TV’den ayrılan Oğuz Demir’in yerine geldi.

Sözcü TV’den transfer haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre geçtiğimiz günlerde kanala veda eden Oğuz Demir’in yerine Savaş Kerimoğlu ile anlaşıldı. KRT TV’den ayrılan tecrübeli ekran yüzü, Sözcü TV’de hafta sonları sabah haberlerini sunacak.

BÖYLE VEDA ETMİŞTİ…

Savaş Kerimoğlu, KRT TV’den ayrılığını “Tüm dostlara selam olsun. Bugün itibariyle KRT’den kendi isteğimle ayrılıyorum.  Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen, emekleriyle büyük katkı veren tüm mesai arkadaşlarıma ve kanal yönetimine teşekkür ederim. En kısa zamanda yeni bir yol yeni bir başlangıçta buluşmak üzere” diyerek duyurmuştu.

SAVAŞ KERİMOĞLU KİMDİR?

Savaş Kerimoğlu, eğitimini 1995 ile 2000 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi'nde tamamladı. Ardından meslek hayatına başlayan Kerimoğlu ATV ekranlarında haber muhabiri olarak uzun bir süre çalıştı.

Daha sonra Show TV'ye transfer oldu ve orada haber müdürlüğü görevini üstlendi. Show TV'de 10 sene kariyerine devam eden Savaş Kerimoğlu, ardından Halk TV ve KRT’de görev aldı. Şimdi ise kariyerine Sözcü TV’de devam edecek.

ETİKETLER
#sözcü tv #krt