Magazin
02 Ara 2022 10:35 Son Güncelleme: 02 Ara 2022 10:43

Sosyetik isim Aslı Şen altıncı kez umreye gitti

Ünlü iş insanı Aslı Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Umreye gittiğini açıkladı. Şen, "Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Paylaşımlarımdan eğer bir kişi özenir de gelirse ne mutlu bana" dedi.

Ashley Joy isimli kozmetik markasının sahibi iş insanı Aslı Şen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile Umreye gittiğini duyurdu.

Umreden fotoğraflar paylaşan Şen, paylaşımlarına şu notu düştü:

“Allah her isteyene nasip etsin inşallah. İnsanın gönlüne buranın sevdası düşünce, ne iş dinliyor ne başka bir şey  Hem dualarımdan eksik olmayan, ve Allah’a emanet ettiklerim var. Onlara bol bol dua ettim, arayabildiklerimi aradım. Bir de Allah’a havale ettiklerim var tabii.

Onları da Allah ıslah etsin inşallah. İnanın tüm dua taleplerinizi, Allah kabul etsin, Kabe karşında gönülden okudum, diledim. Umarım dua isteyenlere şifa, bereket ve mutluluk olarak vesile olmuş olayım. Paylaşımlarımdan eğer bir kişi özenir de gelirse, ne mutlu bana. Bu sene kutsal topraklardaki kardeşlerim de güzel ruhlar. Tanıyın isterim.”

Aslı Şen’in Umre paylaşımları sosyal medyada kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

ASLI ŞEN KİMDİR
Aslı Şen, 7 Eylül 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Artvin'in Arhavili olan ünlü, 45 yaşındadır. Fenerbahçe Kulübünün eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen ile evlidir. Aslı Şen ve Metin Şen çiftinin üç çocuğu bulunuyor.

Aslı Şen, yükseköğrenimini Bilkent Üniversitesi işletme bölümünde tamamladı. Aynı zamanda mezun olduktan sonra, yurtdışına gidip pazarlama üzerine çeşitli eğitimlerde aldı.

Aslı Şen'in günümüzde kendine ait Ashley Joy isimli kozmetik markası vardır. Aynı zamanda Youtube kanalı üzerinden kozmetikle ilgili çeşitli yayınlar yapıyor. YouTuber olan Aslı Şen, kanalında birçok ünlü isimle sohbetler yapıyor.