Gündem
11 Kas 2013 17:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:45

SOSYAL MEDYA BU EŞLEŞMEYİ KONUŞUYOR; FENERBAHÇE'YE PENDİK GÖNDERMESİ!

Fethiyespor'da yöneticiler Fenerbahçe'yi yenerek ikinci Pendik vakası yaşatacaklarını iddia etti.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Fethiyespor'da yöneticiler, Ziraat Türkiye Kupası'nda kendilerine rakip olan Fenerbahçe'yi yenerek ikinci Pendik vakası yaşatacaklarını iddia etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur kura çekimi sonrasında Fethiyespor'un rakibi Fenerbahçe oldu. İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki karşılaşma Fethiye'de olumlu rüzgarlar estirdi. Fethiyespor Genel Sekreteri Arif Okan Uysal, Fenerbahçeyi yeneceklerini söyledi.

Eşleşmenin Fethiye'nin tanıtımı açısından büyük önem arz ettiğini anlatan Uysal, "İlk önce hayırlı olmasını diliyoruz. Gönül isterdiki bu karşılaşmayı Fethiye'de yapalım. Umut ediyorum ikinci Pendik faciasını yaşatırız Fenerbahçe'ye. Ama önemli olan bu tür organizasyonlarda şehrimizin adını en iyi şekilde tanıtmak. Önemli olan futbolcuların göstereceği motivasyondur. Fenerbahçe karşısında oynayınca futbolcularımız eminim motive olacaklardır."

Bu ilginç eşleşmeyle ilgili de sosyal medyada ilginç espriler dolaşmaya başladı. Fethiyesporlu taraftarlar twitter'de "106 yıldır Kadıköy'de yenilgimiz, yok bundan sonrasını Fenerbahçe düşünsün" yorumlarını yapıyor..