Gündem
29 Oca 2016 15:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:19

Son Dakika! Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin tutuklandı!

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin tutuklandı.

Beşiktaş’ta dün gece trafik ekibinin aracına çarparak bir polisin hayatını kaybetmesine neden olan yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, Nöbetçi Sulh ve Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

‘Çok üzgünüm’

Çetin, dün gece aracının kontrolünü kaybederek karşı şeritte seyir halindeki polis aracına çarpmış, bir polis arabadan fırlayarak hayatını kaybetmiş, bir polis de yaralanmıştı. Olaydan sonra Çetin gözaltına alınmıştı.

Rüzgar Çetin’in üflemeli cihazla yapılan ilk alkol muayenesinde 0.92 promil alkollü çıktığı, kan örneklerinde yapılacak testlerin ardından sonucun kesinlik kazanacağı belirtildi.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan Rüzgar Çetin, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Bu sırada basın mensuplarına ‘çok üzgün olduğunu’ söyleyen Çetin, alkollü olup olmadığı sorusunu ise cevapsız bıraktı.

Soruşturma savcısının bulunduğu altıncı kata çıkarılan Çetin, savcıya verdiği ifadenin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Mahkeme, Çetin’in tutuklanmasına karar verdi.

Adliyeye, Rüzgar Çetin’in yönetmen babası Sinan Çetin de geldi. Aynı caddede dokuz yıl önce de aşırı hız yüzünden bir kaza yapan Çetin, takla atan cipinin içinden hafif sıyrıklarla çıkmıştı.