Gündem
05 Oca 2012 17:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:12

SKY TÜRK GÜNE DAMGASINI VURDU!

SKYTURK sıcak gündemi en hızlı ekranlara taşıyan haber kanalı oldu.

İlker Başbuğ’un lojmandan adliyeye gidişini canlı yayında aktaran SKYTURK, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın brifinginin ayrıntılarını da anlık olarak ekrana taşıdı.

Yeni yapılanma dönemindeki Skyturk, internet andıcı davası soruşturması kapsamında ifadesine başvurulmak üzere adliyeye davet edilen eski genelkurmay başkanı orgeneral İlker Başbuğ’un İstanbul Fenerbahçe Orduevi’ndeki lojmanından çıkış anından itibaren Beşiktaş’taki adliyeye kadar gidişini izleyicilerine canlı yayında aktardı.

Skyturk ve Show Haber muhabiri Göktan Bedük dakika dakika Başbuğ’u taşıyan aracın bulunduğu konvoyu 3G yayını ile takip etti. Aynı anda Skyturk ve Show Haber muhabiri Doğanay Topçu Beşiktaş’taki adliyenin önünden davanın detaylarını, adliye önünde yaşananları ve eski genelkurmay başkanı emekli orgeneral İlker Başbuğ’un adliyeye girişini detaylı olarak anlattı.

Eş zamanlı olarak Show Haber Dairesi Başkanı Ali Kırca ve Show TV ve Skyturk Haber Genel Yayın Yönetmeni Tuba Atav, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın MİT’in Ankara Yenimahalle’deki brifinginin ayrıntılarını canlı yayında aktaran ilk haberciler oldular. Kırca ve Atav, MİT Müsteşarı’nın Uludere olayıyla ilgili açıklamasını duyurdular.