Gündem
18 Ara 2023 11:30 Son Güncelleme: 18 Ara 2023 11:46

Sinan Akçıl’dan dikkat çeken Erdoğan itirafı! ‘Bir diretme ile karşı karşıya kalıyoruz…’

Sanat dünyasında bir ‘diretme’ ile karşı karşıya kalındığını ifade eden Sinan Akçıl, “Tayyip Erdoğan için bu hep var, ‘Onu sevemezsin, bunu sev’ gibi…” itirafında bulundu.

Kanal 24’te yayınlanan Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programına konuk olan Sinan Akçıl, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve sanat dünyasında bir ‘diretme’ ile karşı karşıya kalındığını ifade etti.

“ONU SEVEMEZSİN, BUNU SEV…”

‘Cumhurbaşkanımızı babam gibi seviyorum’ sözlerini hatırlatarak ‘Mesela ne oluyor ki alerjik duruma dönüşüyor bu durum birtakım insanlar için alerjik bir duruma dönüşüyor’ sorusunu yönelten Esra Elönü’ne cevap veren Sinan Akçıl, dünyaca ünlü sanatçılardan örnekler göstererek “Öfkemizin ve saygısızlığın sınırı yok” yorumunda bulundu.

Ardından sanat dünyasındaki ‘yalakalık’ durumuna değinen Sinan Akçıl, şu ifadeleri kullandı:

“Hiçbir sanatçıya Özgür Özel’in ya da İmamoğlu’nun yalakası diye hitap edildiğini görmedim duymadım lakin Tayyip Erdoğan için bu hep var, onu sevdiğimizi söylediğimizde enteresan bir diretme ile karşı karşıya kalıyoruz… ‘Onu sevemezsin, bunu sev’ gibi… Ben de diyorum ki ‘Sevmiyorum, kusura bakmayın başka birini kendime daha yakın hissediyorum. Bu linçlik bir şey de değil. Ama ben partizan biri değilim.”

İşte o açıklamalar…