Gündem
16 Tem 2023 23:49 Son Güncelleme: 16 Tem 2023 23:51

Silivri'den peş peşe acı haberler geldi

Silivri'de serinlemek için gölete giren yabancı uyruklu 3 çocuktan ikisi kayboldu. Çocuklardan biri babaları tarafından kurtarılırken, kaybolan 2 çocuğun bulunması için gölette arama çalışmaları başlatıldı. Çalışma sonunda 2 çocuğun cansız bedenleri göletten çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan küçük çocuktan da acı haber geldi.

İstanbul Silivri'de serinlemek için gölete giren Suriyeli 3 kardeş boğularak hayatını kaybetti. Değirmenköy Sulama Göleti'ne giden M.E.M (10), H.E.M (7) ve M.E.M (6) sıcak havanın da etkisiyle suya girdi. Bu sırada 3 çocuğunun gölette çırpınıp kaybolmasını gören baba H.E.M ile çevredekiler hemen harekete geçti.

2 ÇOCUĞUN CESEDİ SUDAN ÇIKARILDI

Babası ve çevredekilerin çabasıyla sudan çıkarılan M.E.M. kaldırıldığı hastanede müdahaleye karşın kurtarılamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye dalgıçlarının aramaları sonucu H.E.M ile M.E.M de sudan çıkarıldı.

ANNE VE BABA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği iki kardeşin de hayatını kaybettiği tespit edildi. Durumu gören anne ve baba gözyaşları içinde çocuklarının cansız bedenine sarıldı.