Gündem
21 Mar 2013 17:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:05

SİLAHLI ÇATIŞMADA YARALANAN KAMERAMAN TABURCU EDİLDİ

Ankara'da silahlı çatışmada kurşunla yaralanan Cihan Haber Ajansı Kameramanı Bilal Oflaz taburcu edildi.

Ankara’da Dikmen Vadisi’nde gecekondu yıkımında ihaleyi alan firma görevlileri ile vadi sakinleri arasında yaşanan silahlı çatışmada kurşunla yaralanan Cihan Haber Ajansı (Cihan) Kameramanı Bilal Oflaz taburcu edildi.

Kameraman Bilal Oflaz Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kurşun isabet eden çenesinden başarılı bir ameliyat geçirmişti. Ameliyatın ardından tedavisi tamamlanan Oflaz, bugün taburcu edildi. Evine geçen Oflaz, bir süre istirahat edecek.

Oflaz’ın babası Zeki Oflaz, olaydan sonra kendisini arayarak geçmiş olsun dileğini ileten Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, meslektaşları, yakınları ve biran kendilerini yalnız bırakmayan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Dikmen Vadisi’nde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yıkım ihalesini alan firma ile vadi sakinleri arasında pompalı tüfek ve tabanca kullanılan çatışmada Cihan Kameramanı Bilal Oflaz ile polis memuru Uğur Eroğlu yaralanmıştı. Olaylardan sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda aralarında görüntülerde tabanca kullandığı tespit edilen İ.S.’nin de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlılardan İ.S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Kamera ve fotoğraf makinesi kayıtlarından tespit edilen pompalı tüfek kullanan zanlılar ise hala yakalanamadı.