Magazin
02 Kas 2018 12:02 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:57

Sıla şikâyet etti, Ahmet Kural ifadeye çağrıldı!

Sıla, İstanbul Adalet Sarayı'na giderek şiddet gördüğü gerekçesiyle Kural'dan şikâyetçi olmuştu

Şarkıcı Sıla'nın şikâyetinin ardından Ahmet Kural ifadeye çağrıldı.

Sıla'nın şikâyeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nca Ahmet Kural'ın ifadesinin alınması üzerine çağrı kağıdı gönderildiği öğrenildi. Kural ifade vermeye gelmezse, hakkında polis zoruyla getirme kararı çıkabilir. Kural'ın önümüzdeki günler içinde ifade vermek üzere savcılığa gelmesi bekleniyor.

Sıla, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikâyetçi olmuştu. Sıla, Ahmet Kural hakkında üç ay uzaklaştırma kararı da aldırmıştı.

Ne olmuştu?

Ünlü şarkıcı Sıla, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda 'müşteki' sıfatıyla ifade veren Sıla, adliye çıkışında basın mensuplarına açıklama yaptı.

Epözdemir, mahkemenin Kural aleyhine dün itibariyle 3 aylık bir koruma kararı verdiğini ve bu kararın, 'evden ve iş yerinden uzaklaştırma ile kitle iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme' yönünde olduğunu da sözlerine ekledi.