Magazin
08 Haz 2010 21:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:21

SİBEL CAN HAKAN URAL'A NASIL GERİ ADIM ATTIRDI?

Hakan Ural'ın eski eşi Sibel Can hakkında yapacağı açıklamadan neden vazgeçip olumlu sözler kullandı?

Hakan Ural'ın eski eşi Sibel Can ile yaşayan çocukları Engincan(18) ile Melisa'nın (16) evi terk etmeleriyle başlayan krizde neden geri adım attığı ortaya çıktı.

Sibel Can geçen hafta kasasını soyduğu için boşanma davası açtığı ikinci eşi Sulhi Aksüt'ü eve kabul edince çocukları evi terk etmiş ve babaları Hakan Ural'ın yanına gitmişlerdi.

Can, eski eşi Ural'ı çocuklarını dolduruşa getirmekle suçlamış ve çocukları için de "Çocuklarım da olsalar hadlerini bilecekler" yorumu yapmıştı. Bunun üzerine Ural da, düzenleyeceği basın toplantısında tüm gerçekleri anlatacağını belirtti.

Ancak pazar akşamı Levent Tenis Klübü'nde kalabalık bir basın mensubunun karşısına çıkan Ural, beklenen açıklamaların aksine Can'ın ne kadar iyi bir anne olduğunu söyledi ve "Bu dönemi aşmak için yardımcı olmamız lazım" dedi. Can'ın Ural'a dayısı arayıcılığıyla "Sen konuşursan ben de konuşurum" diyerek haber yolladığı iddia edildi.

Can'ın anlatacaklarının kendisini zor duruma dürüreceğini düşünen Ural da, basın toplantısında konu kapansın diye yapıcı cümlelerle kurmayı tercih etti. Öte yandan Melisa ve Engincan'ın babalarının evinden da ayrılıp babaannelerinde kaldığı ortaya çıktı.

ETİKETLER
#sibel can #hakan ural