Gündem
14 Oca 2011 09:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:57

SHOW TV'NİN BAŞLAMADAN TARTIŞILAN DİZİSİ BU AKŞAM EKRANA GELİYOR!

Vahide Gördüm ve Hazal Kaya'nın oynadığı 'Adını Feriha Koydum'un ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor..

Başrollerinde Vahide Gördüm ve Hazal Kaya'nın oynadığı 'Adını Feriha Koydum'un ilk bölümü bu akşam Show TV'de. Babası kapıcılık yapan Feriha'yı canlandıran Kaya, 'Kapıcılıkla ilgili kötü söz söylemek kimsenin haddine değildir' diye konuştu.

Show TV'de bu akşam yayınlanacak olan 'Adını Feriha Koydum'da diziye ismini veren karakteri canlandıracak olan Hazal Kaya, bir apartmanda kapıcılık yapan ailenin asi kızını canlandırıyor.

Ekonomik durumu iyi olmayan bu ailenin hayat mücadelesinin anlatıldığı dizide 'Feriha'ya can verecek olan Kaya, rol gereği yapılan bazı konuşmaların kimse tarafından ciddiye alınmaması gerektiğini söyledi. 

Kapıcılık mesleğini 'kutsal' olarak niteleyen Hazal Kaya, 'Fragmandaki bir cümle sanırım tepki çekmiş. Kapıcılık kutsal bir meslektir. Kimsenin kalbi kırılmasın. Bu meslekle ilgili kötü bir şey söylemek kimsenin haddine düşmez' diye konuştu.

HIRSLI DEĞİLİM

Dizi ve ekiple ilgili konuşan Hazal Kaya, 'Keyifli ve eğlenceli bir sette çalışıyoruz. Aslında dram çekiyoruz ama kendi aramızda komedi çeksek de olur. Onun dışında Feriha'yı dizide sıradışı bir aşk bekliyor. Çok bahsetmek istemiyorum ama farklı olacak. İyi ve başarılı bir iş yaptığımıza inanıyoruz' dedi.