Diziler
11 Eki 2022 09:52 Son Güncelleme: 11 Eki 2022 10:28

Show TV’den gündeme oturan dizi! Tam başörtüsü tartışmaları varken…

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği başörtüsü meselesi tartışılmaya devam ediliyor. Bununla birlikte Show TV'de yayınlanacak olan ''Kızılcık Şerbeti'' adlı dizinin fragmanında başörtülü bir kadınla başka bir kadının yaşadığı tartışma, sosyal medyada gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçen günlerde söylediği “Başörtüsü” meselesi gündem olmuştu. Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü ile ilgili açıklamalarına Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den cevaplar gelmişti.

Uzun yıllardır Türkiye’nin sorunlarından biri olan başörtüsü sorunu, böylece tekrardan gündeme gelmiş oldu.

Başörtüsü meselesi gündemdeyken Show TV’nin, yeni dizisi ‘Kızılcık Şerbeti’nin fragmanındaki başörtüsü görüntüleri dikkatlerden kaçmadı.

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün oynadığı dizinin fragmanında, başörtülü bir kadının başka bir kadına çarpması sonucu, “Bunlar da her yerde” sözüyle karşılaştığı görülüyor.

Bununla birlikte yine başörtülü bir kadınla başka bir kadının tartışmasında, “Medeniyet düşmanı,” “Özgürlük düşmanı, faşist” gibi söylemlerin fragmanda yer alması sosyal medyada gündem oldu.