Gündem
01 Mar 2011 20:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

SHOW TV 20. YAŞINI ÇOK ÖZEL BİR FİLM İLE KUTLAYACAK!

Türkiye'nin bugün de yayın yapan ilk özel televizyon kanallarından Show TV, bu sene 20. yılını kutluyor.

Show TV yenilikçi anlayışı ve lider kimliğiyle, Türk yayıncılığında pek çok ’ilk’e ve önemli başarılara imza attı.  İzlenme rekorları kıran ve ülke gündemini değiştiren dizileri, yurt dışından başarıyla uyarladığı yarışma programlarını ve uzun soluklu tartışma programlarını Türk halkı 20 yıldır severek izledi.

Türkiye farklı format ve yapımlarla Show TV ekranlarında tanıştı

Türk izleyicisi aradan geçen 20 yıllık zaman içinde birçok yeni format ve yapımları ilk kez  Show TV ekranlarından takip etti.

’Kim 500 bin ister?’, ’Türkiye’nin Yıldızları’, ’Gelinim Olur musun?’, ’Fear Factor’, ’Buzda Dans’, ’Var mısın Yok musun’ gibi izlenme rekorları kıran programlardan sonra ’Yemekteyiz ,’Yetenek Sizsiniz Türkiye’, ’Yok Böyle Dans’,  ’Canlı Para’,  ’Survivor’ ,’Master Chef’ gibi dünyanın  popüler tv formatlarının Türkiye uyarlaması olarak , Show TV ekranlarında yine Türk izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Türkiye’nin tutkuyla izlediği diziler, güçlü oyuncu kadrosu ve başarılı  prodüksiyonlar

Son zamanların en başarılı ve yüksek bütçeli yapımlarından ’Muhteşem Yüzyıl’ yayınlanan ilk bölümüyle son 10 yılın en yüksek izlenme oranına ulaştı. Muhteşem Yüzyıl’ın çekimleri için Topkapı Sarayı stüdyoda yeniden inşa edilirken oyuncular için de çok özel  kostüm ve mücevherler hazırlandı. Show TV’nin Dostoyevsky’nin dünyaca ünlü eseri Karamazov Kardeşler’den uyarlama dizisi ’Karadağlar’ ve izleyicinin büyük beğenisini kazanan  ’Adını Feriha Koydum’ da yine en çok izlenen diziler arasında ilk sıralarda yerini alıyor.

Seda Sayan’ın samimi sunumu ile ’Sedalı Günler’ gündüz kuşağı içinde kadınların vazgeçilmez programlarından biri haline geldi.

Ali Kırca yönetimindeki tarafsız haberin doğru adresi Show TV Ana Haber Bülteni ve 18 sezon boyunca devam eden Siyaset Meydanı haber ve tartışma programları içinde üst sıralardaki yerini koruyor.

Show TV 20. yaşıyla birlikte yeni  ve sürpriz projeleri de ekrana taşımaya devam edecek. Ünlülerle ünsüzlerin yarışacağı Survivor, sıradışı, eğlenceli ve heyecanlı yarışma 3. Wipe Out Türk-Yunan , Mart ayında Show TV’de izleyicilerle buluşacak.  Ve profesyonel olmayan ama yemek yapmayı sevenlerin yarışacağı tüm dünyada izlenme rekorları kıran Master Chef Show TV’nin ses getirecek programları arasındaki yerini alacak.

Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Öncü Televizyon Kanalı

Show TV, TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) ve  Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü "Yaşasın Okulumuz" kampanyası ile 2004 yılından beri Türkiye�de 200 e yakın köy okulunu onararak, eğitime destek verdi. Show TV Türkiye’de bu kadar uzun soluklu bir kampanyayı "sosyal sorumluluk projesi" olarak sahiplenen ilk Türk televizyon kanalı olma özelliğini taşıyor.

Show TV başarılarla dolu geçen 20 yılda olduğu gibi bundan sonra da yenilikçilik ilkesiyle Türk izleyicisini birbirinden farklı ve kaliteli yapımlarla Show TV ekranlarında buluşturarak, yayıncılık çizgisini daha üst seviyelere taşımaya devam edecek.