Gündem
31 Oca 2024 22:40 Son Güncelleme: 31 Oca 2024 22:41

Seyir halindeki polis aracından atlayan kadından acı haber

Ankara'da seyir halindeki polis aracından atlayan kadın, arkadan gelen başka bir aracın çarpmasının ardından hayatını kaybetti.

Ankara'da aile içi şiddet konusuyla ilgili polis merkezine götürülen bir kadın seyir halindeki polis aracından atladı. Kendini yola atan kadına başka bir araç çarptı. Hayatını kaybeden kadınla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 16.00 sıralarında bir çiftin, çocuklarıyla birlikte aile şiddeti nedeniyle müracaatta bulunmak üzere müdürlüğün ana giriş kapısına geldiği belirtildi.

SEYİR HALİNDEKİ POLİS ARACINDAN YOLA ATLADI
Çiftin ifadelerinin alınması için polis merkezine götürülmek üzere iki ayrı ekip aracına bindirildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ekip aracı seyir halindeyken müşteki mağdur G.A. isimli kadın, aracın arka kapısını açarak kendisini aniden yola atmış, bu esnada arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

 

ETİKETLER
#ankara #polis aracı