Magazin
16 Ağu 2013 13:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

SEVGİLİSİNİ KENDİ YATAĞINDA BAŞKA BİR KADINLA BASTI!

Yakın arkadaşının karısı ile yasak aşk yaşayıp onu hamile bırakan ünlü televizyoncu ile ilgili yeni gerçekler ortaya çıktı.

Magazin dünyası geçtiğimiz ay günlerde Andrew Silverman eski karısı Lauren ve Simon Cowell arasında geçen karışık aşk üçgenini konuştu. Ancak bu aşk üçgeninde sular durulmuyor. Her gün farklı bir detay ortaya çıkıyor.
 
Yakın arkadaşının karısı ile yasak aşk yaşayıp onu hamile bırakan ünlü televizyoncu ile ilgili yeni gerçekler ortaya çıktı.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; bu ilişki de ihanete uğrayan sadece Andrew Silverman değil...  Haberlere bakılırsa yakın arkadaşının eşini, elinden alan Simon Cowell o dönemki sevgilisi Carmen Electra‘ya da enselendi.

Andrew Silverman'ın karısı Lauren ile ilişki yaşayan Simon Cowell, o dönem birlikte olduğu Carmen Electra'ya da yakalanmış. Hem de kendi evinde.
 
Electra'nın yakın arkadaşlarına göre 41 yaşındaki yıldız sevgilisi Cowell ile Silverman'ı ilişkilerini inkar edemeyeceleri bir pozisyonda yakaladı.
 
Carmen Electra'nın yabancı magazin sitesi E!News'a konuşan arkadaşlarına göre güzel yıldız yasak aşıkları Cowell'ın Los Angeles'taki evinde bastı.

Cowell, Lauren Silverman'ı "arkadaşı" olarak tanıtsa da Electra buna ikna olmadı.  Lauren Silverman ile koca Andrew Silverman ise dün evliliklerini resmi olarak bitirdi.
 
Silverman, bir süre sonra Cowell'dan bir çocuk dünyaya getirecek.