Televizyon
06 Nis 2010 09:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

SETTE OLAY!.. ADANALI'NIN ÇEKİMLERİ KARAKOLDA BİTTİ!..

ATV'de yayınlanan 'Adanalı' dizisinin çekimleri sırasında dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ile kim tartıştı? Çekimler nedne karakolda bitti.

ATV'de yayınlanan ‘Adanalı’ dizisinin çekimleri sırasında dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ile Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erol Dolu'nun yer izni tartışması karakolda bitti. Kaynarca ile Dolu birbirlerinden şikayetçi oldu.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı'nda meydana geldi. ATV'de yayınlanan polisiye dizi Adanalı'nın çekimleri sırasında otomobiliyle bölgeden geçen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erol Dolu, yolun kapandığını görünce durdu. Çekim için izin alınıp alınmadığını soran Dolu ile set görevlileri arasında tartışma çıktı. Set görevlileri, durumu telefonla dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’ya bildirdi. Evinden sete gelen Oktay Kaynarca, Erol Dolu'ya çekim için izin aldıklarını söyledi. Erol Dolu ikna olmayınca tartışma çıktı. Sinirlenen Oktay Kaynarca, eliyle Erol Dolu’yu iterek, “Bu sete giremezsin. Alkol kontrolü yapılsın” dedi. Bunun üzerine olay yerine polis çağrıldı. Araya giren polis ekipleri, birbirlerinden şikayetçi olduklarını söyleyen Oktay Kaynarca ile Erol Dolu’yu polis merkezine davet etti, dizi çekimleri de yarıda kaldı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erol Dolu, “Otomobilimle geçiyordum. Yolun kapandığını gördüm. Çekilen dizinin ilçe belediyesinden izinli olup olmadığını sorduğumda ne izni dediler. Ben de zabıta ekiplerini çağırdım. Set görevlileri de Oktay Kaynarca’yı çağırdı. Oktay Bey bana, seni öldürürüm, keserim, biçerim tehditleri savurdu” dedi.

Şehit Salih Sevdican Polis Merkezi’ne giden Oktay Kaynarca ile Erol Dolu birbirlerinden şikayetçi oldu. 

ETİKETLER
#dizi #adanalı