Magazin
07 Mar 2016 10:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

Sessiz sedasız söz kesildi! Sümeyye Erdoğan kiminle evleniyor?

İstanbul, Sarıyer Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın sözlendiği haberiyle çalkalanıyor.

Sarıyer’deki yerel gazeteler, “Sümeyye Erdoğan Sarıyer’e gelin geliyor” başlıklı haberlere imza atarak “Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kızı Sümeyye Erdoğan ile Özdemir Bayraktar’ın oğlu Selçuk Bayraktar sözlendiler, çok kısa zamanda nişanlanıyorlar” iddiasını ortaya attı.

Sarıyer Times gazetesinde, Sümeyye Erdoğan’ın sözlendiğine ilişkin “İki aile arasında gerçekleşen söz kesme sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Cumartesi akşamı saat 19.00 da Sarıyer- Yenimahalle’de Bayraktar ailesine iadeyi ziyaret yaptı” iddiası yer aldı.

“AİLE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE SESSİZ SEDASIZ SÖZ KESTİ”

Sarıyer gazetesi ise, “sürpriz söz kesildiğini” öne sürdüğü haberinde şunları yazdı: 

“31 yaşındaki Sümeyye Erdoğan, insansız hava aracı üreten Sarıyerli Bayraktar ailesinin oğlu Selçuk Bayraktar ile sözlendi. Aslen Trabzonlu olan Bayraktar ailesi, yıllardır Sarıyer Yenimahalle’de yaşıyor. Türk ordusuna insansız hava aracı üreten ve Bayraktar Projesi’ni yapan Baykar Makine’nin sahibi Özdemir Bayraktar’ın 3 oğlundan ortancısı olan Selçuk Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye ile evlilik yolunda. Aile geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız söz kesti.”

İşte o haberler: