Magazin
13 Ağu 2023 11:36 Son Güncelleme: 13 Ağu 2023 11:39

Seren Serengil apar topar hastaneye kaldırıldı

Sağlık problemleri yaşayan Seren Serengil, bir kez daha hastaneye kaldırıldı. Midesine bakılacağını açıklayan Serengil, yaşadığı süreci anlattı.

'Dumping' sendromuyla mücadele eden Seren Serengil, tekrar hastaneye kaldırıldı. Serengil, "Aman, sakın bağırsaklarınıza dokunmayın… Özenmeyin, ben hâlâ çekiyorum. Arıza kalıyor... Balık etli olmak çok daha güzel" dedi

Yeniden hastaneye kaldırıldığını sosyal medya hesabından duyuran Serengil, yaşadığı süreci anlattı. Serengil, "Sizlerle niye bu hastane günlüklerini paylaşıyorum biliyor musunuz? Asla obez değilseniz zayıflama ameliyatlarında yaptırmayın. Mide küçülmeye bir sorun olmadı fakat sonradan yaptırdığım gastrit bypass beni 43 kiloya kadar düşürdü. Her yemek sonrası fenalaştım. Safra kesem alındı. Böbrekte taş oldu. Karaciğer için siroz dendi, çoklu organ yetmezliğine gidiyordum. Neyse ki geri dönüşüm ameliyatı oldum. Yüzde elli şans verdi doktor; yaşar, yaşamaz... Ameliyattan sonra kilo aldım. Toparladım biraz ama her yemekten sonraki fenalaşma hissim maalesef geçmedi" yazdı. 

'ÇEKTİĞİM SÜRECİ GÖRÜN, ÖZENMEYİN İSTEDİM'
Serengil paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Yemek yediğim anda sofrada 10 dakika duramıyorum. Dünya başıma yıkılıyor, midem bulanıyor, istifra ediyorum, tuvaletten çıkamıyorum. Hayat kalitemiz bitti. En son tatilde çarpıntı, fenalık, nefes alamama şikayetiyle İstanbul'a geldim. Şimdi mideme, alt mideme bakacaklar. Bu süreci kaç yıldır çekiyorum. Ben hiçbir zaman obez değildim ve bu ameliyatı yaptırmak istemem de. Bana bu kadar agresif bir ameliyat yapılmamalıydı. Üstelik bağırsak 4 metre eksik. Yediğim an normal sindirim olmadığından fenalık hissi oluyor. Kısacası sevgili hanımlar; diyorsunuz ya 'Çok zayıfsın'. Bu kadar kilo alabiliyorum. Bağırsaklarda doğru dürüst emilim yok. Organlar beslenemiyor, ben de öyle… Aman, sakın bağırsaklarınıza dokunmayın… Özenmeyin, ben hâlâ çekiyorum ve arıza kalıyor. Balık etli olmak çok daha güzel. Sakin yaptırmayın. Sadece çektiğim süreci görün, özenmeyin istedim. Kaç yıldır böyleyim biliyorsunuz, sevgiler."