Spor
27 Eyl 2023 23:51 Son Güncelleme: 27 Eyl 2023 23:57

Şenol Güneş’ten mağlubiyet sözleri: Utanç verici!

Trendyol Süper Lig’te 3. haftanın erteleme maçında Adana Demirspor’a 4-2 mağlup olan Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş maçtan sonra, “4 gollü bir mağlubiyet utanç verici! Cevap vermek için daha agresif ve daha sert oynamalıydık. Son iki deplasmanda çok yumuşak kaldık” diye konuştu.

Süper Lig’te Avrupa maçları nedeniyle ertelenen 3. hafta maçında Beşiktaş, Adana Demirspor deplasmanında 4-0 geriye düştüğü maçta normal süreyle son 11 dakikada bulduğu gollerle 4-2 kaybetti.

Adana Demirspor’a 35 yıldır maç kaybetmeyen siyah-beyazlıların bu serisi sona ererken; Beşiktaş’ın tat vermeyen futbolu da sorgulanmaya başlandı.

"ÇOK HATALARIMIZ OLDU"

Deplasmanda alınan 4 gollü mağlubiyeti “Utanç verici” olarak değerlendiren siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşma sonu şunları kaydetti:

"Bugün çok hatalarımız oldu. Aslında 2 pozisyon biz hücuma çıktığımızda, kaptırdığımız toplardan rakibe uzak kaldık ve 2 gol yedik. Hücum ettiğimizde golü bulmamız gerekirken, rakibin oyununa yenik düştük. Rakibin oynamasına izin verdik. Top kazanmak için agresif, sert oynamadık. Oynadığımız oyun şekli kazanmaya yetmedi.

"BÜTÜN SORUMLULUK BENİM ÜSTÜMDE"

Yönetim ile ilgili bir sorunumuz yok. Taraftar kaybedince tepki gösterir. Ancak bütün sorumluluk şu anda benim üstümde. Yönetim transferleri yaptı ve bitirdi. Sahada sorumluluk bende. Bütün çalışanlarımız ve oyuncularımız yönetimden memnun.

"4 GOLLÜ MAĞLUBİYET UTANÇ VERİCİ!"

Kötü goller yedik. Rakibe bunu vermemek gerekiyordu. Bu tip oyun olmaması gerekiyordu. Kızgın ve üzgünüm. Tercihlerimiz, beklentilerimiz karşılık bulmadı.
4 gollü bir mağlubiyet utanç verici! Cevap vermek için daha agresif ve daha sert oynamalıydık. Kazanma hırsıyla çıktık, öyle istiyorduk. Son iki deplasmanda çok yumuşak kaldık. Rakibe hiç cevap vermedik. Hücuma çıkıyoruz, kaptırıyoruz ve gol yiyoruz. Oyun disiplininden koptuk, bireysel oynamalar başladı. Buna rağmen ikinci yarı skoru başka yere getirebilirdik. Duran topta gol yemiyorduk ama iki maçta yedik. Aynı pozisyonlar! Bu şekilde bir sonucu kabul etmem mümkün değil. Sonuç mağlubiyet ama utanç verici bir durum ortaya çıktı."