Spor
15 Ağu 2023 00:29 Son Güncelleme: 15 Ağu 2023 00:33

Şenol Güneş'ten Anderson Talisca açıklaması geldi

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Karagümrük galibiyeti sonrasında Anderson Talisca için; "'Talisca sizi özledim' dedi. Ben de o zaman gel dedim. Ancak istekler ve gerçekler başka." dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, ismi gündeme gelen Anderson Talisca için açıklama yaptı.

Şenol Güneş: "İstekler ve gerçekler başka"

Şenol Güneş açıklamasında; "Talisca konusunda benim söylediğimde yanlışlık yok. 'Talisca sizi özledim' dedi. Ben de o zaman gel dedim. Ancak istekler ve gerçekler başka. Bildiğim kadarıyla yönetimimiz başvurdu. Onlar da vermeyi düşünmüyor ama yarın ne olur bilemeyiz tabi." dedi.

Ne olmuştu?

Şenol Güneş daha önce Talisca için; "Talisca'yla ben de konuştum. O da gelmek istediğini ve özlediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyondan aşağı değil. 'Orta yol bulalım gelmek istiyorum', bunları söyledi. İstek başka bir şey gerçekler başka bir şey. Bu bütçeyi verdiğiniz zaman karşılanmadığında sorun olur. Diğer takımların aldığı transferlere saygı duyuyorum. Biz elimizdekinin en iyisini yapmaya çalışacağız." sözlerini sarfetmişti.

Talisca Transfer iddialarını yalanladı

Talisca ise bu açıklama sonrasında; "Son zamanlarda çıkan yalan haberlerin aksine herhangi bir transfer görüşmesi yapmadım. Ayrıca Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada mutluyum ve kontratımı 3 yıl yeniledim. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum." demişti.