Gündem
25 Mayıs 2011 14:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:23

ŞENOL GÜNEŞ HÜRRİYET'İ TOPA TUTTU! FB TV BU KADAR TARAFLI DEĞİL!

Trabzonspor'un teknik patronu Fenerbahçe lehine haber yapmakla suçladığı Hürriyet gazetesini hedef aldı.

Sezonu değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakem hatalarını gündeme getirdi ve özelikle de Fenerbahçe lehine haber yapmakla suçladığı Hürriyet gazetesini hedef aldı.

Tecrübeli hoca Hürriyet gazetesi için "Fenerbahçe onların resmi yayın organı olduğunu açıklasaydı bir şey demezdim. Fenerbahçe TV onlar kadar taraflı değil" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE YAYIN ORGANI GİBİ ÇALIŞANLAR OLDU

Ligin heyecanı kaybolduğu şeklindeki yorumlar. Trabzonspor aleyhine kullanıldı. Rakip takım yayın organı gibi çalışanlar olmuştur. Özellikle Hürriyet Gazetesi’nin ismini vermek istiyorum. Ben hürriyetimi kaybettim ama cesaretimi kaybetmek istemiyorum. Özellikle ilk yarıda TSYD toplantısında konuşmamdan alıntı yaparak benim antreörlükten ayrılacağımı söylediler. Medyanın şampiyonluk yarışında üzerimizde olumsuz etkisi oldu.

HERKES HATA YAPABİLİR AMA KİMSE KÖTÜ NİYETLİ OLMAMALI

Oyuncuların kafa karıştırılması olayı var. Emenike, Selçuk gibi... Hürriyet Gazetesi bize bazen yer vermiyor ama Umut’un eşinden boşanmasının haberini veriyor. Sağolsunlar çok önemli bir haber! Oyuncuların kafasını karıştıran gazete başlıkları atıldı. İyisiyle kötüsüyle lig geride kaldı. 82 puanla ikinci olduk, üzgünüz. Herkesin hataları olabilir ama kimse kötü niyetli olmamalıdır.

FB TV BİLE BÖYLE YAYIN YAPMIYOR

Seçimler de var, bu olaylar siyasi tarafa çok çekiliyor. G.Saray şampiyon olduğu zaman da vardı. Hürriyet’in ismini veriyorum belki de yanlış yapıyorum ama Fenerbahçe’nin otobüsünde var Hürriyet’in yetkilileri. Keşke bunu bize önceden söyleselerdi şerefsizim bir şey demezdi. Ben FB TV’yi de izliyorum böyle yayın yapmıyorlar.