Diziler
08 Haz 2022 09:39 Son Güncelleme: 08 Haz 2022 09:45

Senden Daha Güzel dizisinde flaş değişiklik kararı

Cemre Baysel ve Burak Çelik’in başrol oynadığı diziyi Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Ebru Cündübeyoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncuların da rol aldığı dizide, yönetmen ve bir oyuncu değişikliği yaşandı.

Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği Senden Daha Güzel dün akşam ilk bölümüyle FOX’ta seyirciyle buluştu. Cemre Baysel ve Burak Çelik’in başrol oynadığı diziyi Ayşe Üner Kutlu yazıyor.  Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner,  Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncuların da rol aldığı dizide 2 değişiklik yaşandı.

Dizinin yönetmeni Deniz Koloş görevini ikinci bölüm itibariyle Ketche lakaplı ünlü yönetmen Hakan Kırvavaç’a devretti. Ayrıca dizinin oyuncularından Bahar Süer’in yerine de ekibe Kimya Gökçe Aytaç katıldı.

Dizinin konusuna gelince; Efsun Gaziantep’te bir köyde dermatolog olarak çalışmakta, babasıyla çiftlikte mutlu mesut yaşamaktadır. 21 yıl önce onları terk eden ve o zamandan beri görmediği annesi Pervin’den haber gelir. Ünlü bir estetik cerrah olan Pervin kızıyla son bir kez görüşmek istemektedir. Pervin’in gönderdiği şoför Kaan’la İstanbul’a gelen Efsun, büyük bir süprizle karşılaşır. Ne annesi ne de onu getiren şoför doğruyu söylemektedir. Bir günlüğüne geldiği İstanbul, Efsun’un bütün hayatını geri dönülmez bir biçimde değiştirecektir.