Gündem
28 Şub 2013 10:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

ŞENAY DÜDEK'İN DUYGU DOLU ANLARI! KİTABININ GELİRİYLE ANASINIFI YAPTIRDI!

Gazeteci ve televizyoncu Şenay Düdek son kitabı ‘İki Sevda Arasında' nın geliriyle, İzmir Yeşildere'de 19 Mayıs İlköğretim Okulu içindeki anasınıfını yeniledi&...

Açılışa Eski Devlet Bakanı Işılay Saygın, İzmir Valisi M.Cahit Kıraç ve eşi Berrin Kıraç, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve eşi Aynur Tartan, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İzmir İli Emniyet Müdür yardımcıları, İzmir cemiyet, iş ve medya dünyasının tanımış isimleri açılışa katıldı.

       Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın da katkıları ile tamamlanan üç sınıflı ve 100 öğrencinin okuyacağı Anasınıfının yenilenmesi yaklaşık bir ay sürdü. Şenay Düdek, açılışta duygu dolu anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. 

       Ayrıca Şenay Düdek, diğer kitaplarının geliri ile de bugüne kadar Adana ve Konya Sığınma Evlerinin döşenmesi, Alsancak Devlet Hastanesi'nden üç yataklı bir hasta odası,  KİTVAK Kanserli Çocuklar'ın ailelerinin kalması için yapılan hastanede bir oda ve Menemen Alaiçi Köyü'nde de kendi adına 5000 bin kitaplık bir kütüphane yaptırdı.